Alıntı:
montenegro Nickli Üyeden Alıntı
söylenenler doğrudur fethullah gülenin web sitesindede yer aldı bu sözler
maalesef yanlıştır
fethullah hoca gibi dini iyi bilen yaşayan bir insanın böyle bir açıklaması beni gerçekten şok etti
çok kez yeniden okudum anlamaya çalıştım ama yok yok bu sözler gerçek ve şaşırdım hala şoktayım
keşke yapmasaydı bu açıklamayı
yanlış olmuş
|
Allah razı olsun. Yazdıklarınıza katılıyorum.
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı
evet hükmü yok ve geçersizdir.Gazete haberlerine itibar ettiğiniz kadar f.gulen.com'da ve Zaman gazetesindeki açıklamaları dikkate almalısınız.
|
Farkındaysanız konu açıldığında hemen yorum yapmadım ve bekledim. Gazete haberlerine itibar ettiğimin değil tam tersi itibar etmediğimin göstergesidir bu.
Zaman gazetesindeki o yorumdan sonra bu konuşmanın olduğunu kabul ettim, çünkü hayır böyle bir konuşma yoktur hocaefendi bunları söylememiştir denmiyor söylenenleri toparlamaya çalışılıyordu zamanda.
Alıntı:
otorite kelimesi,yönetim kelimesinin yerine kullanılmış.devlet yönetimini nerelere çekiyorsunuz hayret ya.
|
Asıl ben size hayret ediyorum.
Otorite değil de yönetim diyelim.
YÖNETİME BAŞKALDIRMAK olarak kabul edelim.
Hangi yönetim?
İsrail yönetimine başkaldırmayalım mı?
ne demek yönetime başkaldırmak?
Zalime boyun eğmek,sessiz kalmakta zalimliktir.
Üstelik de gazze israil toprağı değildir dolayasıyla gazzenin yönetimi olamaz.
Alıntı:
gazetecinin bu yardım kuruluşunun siyasallaştı mı diye sorusuna siyasallaştı demek kolay birşey değil diyor.bunun neresini yadırgıyorsunuz?zaten İhh yı yeni duyduğunu belirtmiş.böyle bir hüküm vermek kolay değil diyor.gayet açıklayıcı bir şeyi bulandırmayı iyi beceriyorsunuz.
|
Yahu yapmayın hadi ben bulandırıyorum bunu da iyi beceriyorum.
Peki binlerce insan da mı sırf bulandırmak için yapıyor bunları? açın netteki tüm yorumlara bakın internette, herkes hocaefendinin bu yorumuna hayret ediyor, filistin sevdalıları şokta, filistin düşmanları ise ilk kez evet ilk kez fethullah hoca doğru söylemiş deyip tam destek veriyorlar.
niye
Alıntı:
Hocaefendi'nin bu röportajı saldırıdan günler öncesinden verilmişti.
|
Allah aşkına yapmayın.
Yorum yaptığın haberi okumadan mı yazıyorsun?
Haberde aynen şöyle deniyor:
Alıntı:
Fethullah Gülen, İsrail ordusunun, Akdeniz’de Gazze’nin ablukasını delerek yardım götürmeyi amaçlayan filoya düzenlediği operasyonda 9 Türk hayatını kaybetmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı.
|
Ne olur bu kadar bizleri kör sanmayın.
Alıntı:
ve röportajın asıl vurgulandığı yer;
Sivil insanlara, uluslar arası sularda yapılan müdahaleyi ve ortaya çıkan tabloyu çirkin bulduğunu söyleyen Gülen, devletin ve bu işin öncülüğünü yapan İHH'nın, çocuk, yaşlı ve kadınların başına gelebilecek sıkıntıları, can kaybı hatta savaş riskini öngörerek diplomatik yöntemleri sonuna kadar zorlaması gerektiğini vurguluyordu
|
Az önce bülent yıldırım televizyondaydı.
İsraile başvurduklarını defalarca başvurduklarını ama cevap alamadıklarını söylüyordu.
Diplomatik yöntemler sonuna kadar zorlanmış.
Diplomatik olarak bir sonuca ulaşılamayınca orda olan zulme karşı zalime karşı bu organize yapılmış.
Hocamız bunu amerika gazetesine söyleyeceğine keşke bir telefon açsaydı bülent yıldırıma ve sorsaydı daha iyi olmazmıydı?
bülent yıldırım; üzüldüm, kırıldım dedi ama fazla konuşmuycam, hocaefendinin bizi aramasını veya ikinci bir açıklama ile bunu düzeltmesini bekliyorum dedi.
HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPAR.
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı
 F.Gülene saldıranlar iyice inceleyin demeci ne yapıp edin haklı çıkarmaya çalışın.Ayıp bir şey o koskoca alim adam her ne derse doğrudur.bir bildiği elbette vardır.
|
ne demek yahu f.gülene saldıranlar

?
Niye saldıralım?
Eleştirmeyelim mi?
Bize göre yanlış olan bir şeye yanlış demeyelim mi?
Niye saldırı olsun.
Hocaefendiye asıl zararı sizin gibiler veriyor, yanlışını söylemezseniz insanları yanlışta devam ettirirsiniz.
Yanlışı söyleyen her kim olursa olsun söylemek insanlık görevidir.