|
![]() |
#1 |
![]() söylenenler doğrudur fethullah gülenin web sitesindede yer aldı bu sözler
maalesef yanlıştır fethullah hoca gibi dini iyi bilen yaşayan bir insanın böyle bir açıklaması beni gerçekten şok etti çok kez yeniden okudum anlamaya çalıştım ama yok yok bu sözler gerçek ve şaşırdım hala şoktayım keşke yapmasaydı bu açıklamayı yanlış olmuş
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||||||||
![]() Alıntı:
Allah razı olsun. Yazdıklarınıza katılıyorum. Alıntı:
Farkındaysanız konu açıldığında hemen yorum yapmadım ve bekledim. Gazete haberlerine itibar ettiğimin değil tam tersi itibar etmediğimin göstergesidir bu. Zaman gazetesindeki o yorumdan sonra bu konuşmanın olduğunu kabul ettim, çünkü hayır böyle bir konuşma yoktur hocaefendi bunları söylememiştir denmiyor söylenenleri toparlamaya çalışılıyordu zamanda. Alıntı:
Otorite değil de yönetim diyelim. YÖNETİME BAŞKALDIRMAK olarak kabul edelim. Hangi yönetim? İsrail yönetimine başkaldırmayalım mı? ne demek yönetime başkaldırmak? Zalime boyun eğmek,sessiz kalmakta zalimliktir. Üstelik de gazze israil toprağı değildir dolayasıyla gazzenin yönetimi olamaz. Alıntı:
Peki binlerce insan da mı sırf bulandırmak için yapıyor bunları? açın netteki tüm yorumlara bakın internette, herkes hocaefendinin bu yorumuna hayret ediyor, filistin sevdalıları şokta, filistin düşmanları ise ilk kez evet ilk kez fethullah hoca doğru söylemiş deyip tam destek veriyorlar. niye ![]() Alıntı:
Yorum yaptığın haberi okumadan mı yazıyorsun? Haberde aynen şöyle deniyor: Alıntı:
Alıntı:
İsraile başvurduklarını defalarca başvurduklarını ama cevap alamadıklarını söylüyordu. Diplomatik yöntemler sonuna kadar zorlanmış. Diplomatik olarak bir sonuca ulaşılamayınca orda olan zulme karşı zalime karşı bu organize yapılmış. Hocamız bunu amerika gazetesine söyleyeceğine keşke bir telefon açsaydı bülent yıldırıma ve sorsaydı daha iyi olmazmıydı? bülent yıldırım; üzüldüm, kırıldım dedi ama fazla konuşmuycam, hocaefendinin bizi aramasını veya ikinci bir açıklama ile bunu düzeltmesini bekliyorum dedi. HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPAR. Alıntı:
ne demek yahu f.gülene saldıranlar ![]() Niye saldıralım? Eleştirmeyelim mi? Bize göre yanlış olan bir şeye yanlış demeyelim mi? Niye saldırı olsun. Hocaefendiye asıl zararı sizin gibiler veriyor, yanlışını söylemezseniz insanları yanlışta devam ettirirsiniz. Yanlışı söyleyen her kim olursa olsun söylemek insanlık görevidir. Konu redyellow tarafından (06-05-2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|