Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Önden Giden Atlılar Önlerinde okyanus, Kızgın bir çöl arkada, Asıl içlerindedir, Zaptedilmez bir deniz, Önden giden atlılar...

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-05-2010, 02:22   #11
Kullanıcı Adı
montenegro
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu F. Gülen in yeni bir tutumu değilki herzaman hırsıza kızmak yerine ev sahibine kızar kapını niye kitlemedin diye.

ben F. Gülen in eğitim kurumlarında büyüdüm nam-ı celil kasetini dinlerken ağladığımı bilirim. o zamanlar hocaefendi diye bahsederdim kendilerinden. ön yargım hiç olmadan kendi hareketleri dolayısıyla soğudum F. Gülen dende onun cemaatindende

şükür ki herzaman güdülen değil sorgulayan bir genç oldum ve sorguladım yanlışları.

çok iyi hatırlıyorum danimarkada olan karikatür krizinde bir konuşma yapmıştı o zamanlar haftalık sohbetlere hiç kaçırmadan katılırdım. hocamız bize F Gülen in karikatür krizi ile ilgili açıklamasını dinletti danimarkaya laf söylemiyordu sadece müslümanlar taşkınlık yapıp eyleme felan kalkmasın diye müslümanları uyarıyordu(!)

bu şaşırılacak bir açıklama değil yani.

eee sıktı artık ne zaman Fethullah konusu açılınca aynı konuşmaları mı yapacaksın

o dediğin sohbeti biliyorum hiçte senin anladığın gibi bir anlamı yok o sohbetin istersen sohbetin dökümünü buraya getiririm bakarız

biz Fethullah hocayı severiz tüm dünyada ülke adına güçlü bir lobi teşkilatı kuran hiçbir sivil toplum örgütü yoktur bunu böyle bil

Fethullah hocam dini iyi bilen yaşayan ümmet için sızlanan bir din alimidir

Danimarka sohbetinde iftira atma bende o sohbeti kaç kere dinledim öyle bir şey yok
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)