Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-18-2011, 20:02   #14
Kullanıcı Adı
dirayet
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olaya bakış açımız Kürt - Türk olmamalı,
Pkk'nın istediği zaten bu.
Pkk'ya destek veren Kürtte var Türkde var bunu millet üzerinden değerlendirmek yanlış olur.
Eğer Kürt ibaresini çok kullanırsanız bir yergi oluşur.
20 milyona yakın kürt içinde topu topu 2 milyon Pkk'yı destekleyen var.
Pkk nın amacı zaten araya nifak tohumu ekmek,
Kimse güçlü ve istikrarlı bir Türkiye istemez.
O yüzden arkadaşlar Millet - Irk söylemlerinde bulunacaksak 3 düşünüp bir konuşalım,
Vebal almayalım.
Arkadaşım bu söylemlere biz 30 yıldır itina ediyoruz ama malı götürende götürüyor. Hoşgörüde bir yere kadar. Gözüne bıçağı sokuyorlar sen diyorsun ki toz kaçmış. Ortada herşey. Adamların söylemleri belli. Benimde sevdiğim kürt arkadaşlarım var. İallaki içlerinden Türkiye vatandaşı olmayı hakeden ve bu ülkeye katkıları olan insanlarda var zaten onları ben kürt olarak görmüyorum. Türkiye vatandaşı olarak görüyorum. Benim derdim PKK = BDP ile derdim var. Bu iki unsur terorist unsurdur ve buna oy verende terörü destekliyor ve terörden nemalanıyor. Bunu görüpte söylemeyince olmamış mı oluyor bunlar. Ortada herşey. Kendi içlerindeki pislikleri ayıklamak onların ellerinden. Herkes herkesin ne halt olduğunu çok iyibiliyor ama görmezden geliyorlar. Sıkıntıda burada zaten.
dirayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)