![]() |
#111 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#113 |
![]() bdp-chp-mhp aynı zihniyettir
En basitinden 1 sene önceki referandum gelsin aklına... Chp beyaz türk ulusalcısı Mhp orta sınıfın ulusalcısı artı milliyetçisi Bdp ise kürtlerin ulusalcısı ve milliyetçi partisidir... Öyle iddia edildiği gibi vatansever falanda çok değillerdir... Neredenmi anlarız bunu ben parti programında yazana değil icraata bakarım Bu pkk derin devletin çocuğu değilmi arkadaş o derin devletteki pkkyı kuran yapı bu ergenekon değilmi arkadaş Chp bizzat ergenekonun avukatı olduğunu açıklamadımı arkadaş ? Chpside mhpside hapisteki ergenekoncuyu milletvekili adayı yapmadımı arkadaş yaptı o zaman yok bölücü değiller cart curt onu geç Unutkan milletiz o yüzden geliyor başımıza ne gelirse Kaç ay önceydi kemal kılıçdaroğlunun kck tutuklamalarını eleştirmesi ? Taş çatlasın 4 Kaç ay önceydi mhp ile bdpnin elazigda vekil pazarlığı yapmaları ? Aynı aylara geliyor Biri ergenekonun türk tarafı diğeri kürt tarafı Terörden nemalanıyor üçüde... |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
![]() Alıntı:
Sen nerelisin kardeşim? Kaç sene yaşadın doğuda? Neye dayanarak bir Irk'ın tamamını suçluyorsun? Sana birşey diyeyim mi.. Malatyada bir ara eylemler olmuştu, etöye bağlandı hani, oradaki maşa olan çocukları tanırdım. Ülkü ocağına gidiyorlardı, aynende senin gibi düşünüyorlardı. Bir kürt görse dövmek istiyorlardı. Şimdi duvarları tırnaklıyolar pişmanlıkdan. Bizi böyle edenleri, senin aklına o fikirleri sokanları çok eski yıllardan konuşmak lazımda... ne fayda? Biz Osmanlıydık, biz ümmetçiydik. Bizi Irkçı yaptılar kardeşim.. Bu iş çok su götürür derin bir konu, sonucundada birşey değişmeyeceği için tartışmaya gerek duymuyorum ama sadece bir konuda uyarı yapmak isterim; Vel hasılı kardeşim herşeyi geçtim dinimizde ırkçılık yok. "Ey insanlar! Sizi bir erkekle bir kadından yarattık. Hem de sizi şubeler ve kabilelere ayırdık ki, birbirinizi tanıyasınız. Şüphesiz ki, Allah katında en şerefliniz, takvaca en ileride olanınızdır" Hucurat suresi. Efendimiz, veda hutbesinde; "Ey İnsanlar! Rabbiniz birdir. Babanız da birdir. Hepiniz Âdem'in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Allah yanında en kıymetli olanınız, Ondan en çok korkanınızdır. Arabın Arap olmayana takvâdan başka üstünlüğü yoktur" Burada bunları bizim tartışmamız birşey değiştirmeyecek, bizim ağzımızdan cıkan karara göre operasyon yapılmayacak veya strateji belirlenmeyecek. Onun için ne konuştuğumuzu, ne getirip ne götürdüğünü bilelim. 5 dk lık ego tatmini için, vebal almayalım. Konu Seyyah tarafından (08-19-2011 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
![]() yine aynı şeyleri tartısıyoruz ne desek boş..
Pkk kürtlerin hepsi değil belki % 20 si diyoruz ama bu üzde yirmi 2 milyona da tekabül etse bu insanları ne yapacagız onu soylermısınız.Hepsini iceri sokmakla olmuyor acılımlar falan da bu ınsanların umrunda değil bunu fark edin artık tek istedikleri var nifak tohumunu ortaya atmak.. Ne zaman bu nu soylesek bize 30 yıldır cekılen ıskencelerı falan anlatmayın artık komik oluyor.Pkk yı gozumde masumlastırma cabasından baska bırsey degil.Ergenekonla ılıskısını de cok iyi biliyorum lakin ergenekonu ortadan kaldırırken PKK da onunla ortadan kalkmıyor sadece onun kontrolunden cıkmıs oluyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
![]() "Irkçılığa (asabiyyeye) çağıran Bizden değildir; ırkçılık için savaşan Bizden değildir; ırkçılık üzere, asabiyye uğruna ölen Bizden değildir
![]() Konu bu yönde ilerlemektedir.Bu yüzden bu tartışma son bulmalı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |