Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-23-2012, 04:02   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
werret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi oradan!...

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 2

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 3

YouTube Video

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 4

YouTube Video

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 5

YouTube Video

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 6

YouTube Video

BAHREYNDE KANLI Şİİ AYAKLANMASI - TERÖR SALDIRILARI 7

YouTube Video

sen hakketen mezhepçi bir sakatsın be kardeşim. sen hangi hakle bahreyndeki muhaliflere şii olduklarından dolayı terörist diyorsun. süriyeli muhalif kardeşlerimiznden farkları şii olmaları mı ?

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-23-2012, 04:13   #2
Kullanıcı Adı
werret
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen hakketen mezhepçi bir sakatsın be kardeşim. sen hangi hakle bahreyndeki muhaliflere şii olduklarından dolayı terörist diyorsun. süriyeli muhalif kardeşlerimiznden farkları şii olmaları mı ?
Teröriste, ''terörist'' denir!..

Ebul Esved nickli Beşşar Esed'i destekleyen ve Suriye'li Beşşar Esed muhalifi müslümanlara ''terörist'' diyen şii üyeye, mezhepçi demeyip, beni mezhepçilikle suçlaman ve bunla da yetinmeyip bana hakaret etmen senin İrancı olmandan mı kaynaklanıyor acaba?

Ben o videoları görüldüğü gibi; Ebul Esved'in yazdığı üstteki mesaja cevap olarak ekledim buraya!..
Alt 03-23-2012, 04:27   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Teröriste, ''terörist'' denir!..

Ebul Esved nickli Beşşar Esed'i destekleyen ve Suriye'li Beşşar Esed muhalifi müslümanlara ''terörist'' diyen şii üyeye, mezhepçi demeyip, beni mezhepçilikle suçlaman ve bunla da yetinmeyip bana hakaret etmen senin İrancı olmandan mı kaynaklanıyor acaba?

Ben o videoları görüldüğü gibi; Ebul Esved'in yazdığı üstteki mesaja cevap olarak ekledim buraya!..
senden ne iran takıntısı varmış beee senin bu tavrından dolayı onu eklemeyi unuttum ama bunu bilki bir farkınız yok

Ebul Esved menet için söylicek söz bulamadım. sen söyle ! o katliamları hangi hakla ne göre savunuyor ki senin savunma tezinle aynıdır. ikinizde aynı şeyleri söyliyerek savunuyorsunuz sana göre şiiler ona göre sunniler terörist.

bana kalsa ikinizde islami bir birine düşüren teröristlersiniz.
fitneee ! hak fitne ile savunulmaz.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 04:39   #4
Kullanıcı Adı
werret

Ben Bahreyn'li muhaliflerin hepsine ''terörist'' demiyorum!..

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Şeyh Yusuf el-Kardavi de mi mezhepçi?!

Şeyh Yusuf el-Kardavi:
“Bana birçok kişi tarafından soruldu. Tunus devrimi hakkında konuştunuz,Mısır devrimi hakkında konuştunuz, Libya ve Yemen devrimleri hakkında konuştunuz. Fakat bir devrim hakkında hiç konuşmadınız. Onlara sordum; “hangi devrim?” Dediler ki “Bahreyn devrimi. Niçin Bahreyn devrimi üzerine konuşmuyorsunuz? Onlara, size açıklıkla cevap vereyim” dedim. Bahreyn devrimi diğer devrimlerden farklıdır. Bu mezhepçi bir devrimdir. Bu dört devrim zalim yönetimlere karşı olan halk devrimlerdir. Mısır’da halk bütün gruplarıyla dışarı çıktı; Müslümanları, gayri Müslimleri. Genç ve yaşlı, kadın ve erkek. Gericisi, ilericisi, din ehli, dünya ehli. Yani bütün Mısır halkı. Tunus halkı da böyle. Libya ve Yemen halkı da böyle. Ancak Bahreyn devrimi mezhepçi bir devrimdir. Bu da onların sorunu. Onlar Sünnilere karşı olan Şiilerdir.

Alıntı:

Bahreyn'de geçen sene Şubat ayında, İran'ın kışkırtmasıyla/desteğiyle başlayan veya en azından alevlenen Bahreyn'deki şiilerin o ayaklanmasında bugüne kadar kaç kişi öldü ? yaklaşık olarak 50 kişi... Ve bildiğim kadarıyla; bu ölenlerden bazıları da Bahreyn rejiminin güvenlik güçlerinden...

Suriye'de geçen sene Mart ayında başlayan ve 1 senedir devam eden halk ayaklanmasında ise resmi rakamlara göre bile; Suriye'deki Baas rejiminin çeteleri tarafından 9.000 (dokuz bin)'den fazla sivil insan katledildi. Gerçek rakamın ise bundan çok daha yüksek olduğu söyleniyor. Suriye'de son 1 senedir onbinlerce Beşşar Esed karşıtının tutuklandığı belirtiliyor ve Suriye'de tutuklanan birçok göstericinin, Baas rejiminin adamlarının işkenceleri altında katlediklerini de biliyoruz...

Durum böyle iken; İran, Bahreyn'deki şii ayaklanmasına tam destek verdiği halde, İran yönetimi Suriye'deki halk ayaklanmasına karşı ise İslam düşmanı Baas rejimine ve Beşşar Esed kafirine destek veriyor iken, bana Suriye Devrimi'ne destek verdiğin gibi Bahreyn'deki şii ayaklanmasına neden destek vermiyorsun demen biraz komik olmuyor mu ?

Şunu da açıkça söyleyim; ben, Bahreyn'li şiilerin o ayaklanmasını desteklemiyorum!!!

İran'lı yöneticiler, nasıl kendilerinin mezhepsel ve stratejik çıkarlarını düşünerek Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimine karşı ayaklanan müslümanlara karşı İslam düşmanı Baas rejimine ve Beşşar Esed'e destek veriyorlarsa ben de Bahreyn'li şiilerin o ayaklanmasına destek vermiyorum!...

Eğer İran yönetimi Suriye konusunda , kendi mezhepsel ve stratejik çıkarlarını ikinci plana itip ve Suriye'li müslümanların ve İslam'ın genel menfaatlerini önceleyip; Suriye'deki 1 senedir devam eden halk ayaklanmasına karşı azınlık Nusayri-Baas rejimine destek vermek yerine, Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimine karşı ayaklanan müslümanların bu kıyamına destek verseydi, belki ben de şuan Bahreyn'li şiilerin o ayaklanmasına destek veriyor olurdum.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)