|
![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||
![]() Alıntı:
sen hakketen mezhepçi bir sakatsın be kardeşim. sen hangi hakle bahreyndeki muhaliflere şii olduklarından dolayı terörist diyorsun. süriyeli muhalif kardeşlerimiznden farkları şii olmaları mı ?
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ebul Esved nickli Beşşar Esed'i destekleyen ve Suriye'li Beşşar Esed muhalifi müslümanlara ''terörist'' diyen şii üyeye, mezhepçi demeyip, beni mezhepçilikle suçlaman ve bunla da yetinmeyip bana hakaret etmen senin İrancı olmandan mı kaynaklanıyor acaba? ![]() Ben o videoları görüldüğü gibi; Ebul Esved'in yazdığı üstteki mesaja cevap olarak ekledim buraya!.. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ebul Esved menet için söylicek söz bulamadım. sen söyle ! o katliamları hangi hakla ne göre savunuyor ki senin savunma tezinle aynıdır. ikinizde aynı şeyleri söyliyerek savunuyorsunuz sana göre şiiler ona göre sunniler terörist. bana kalsa ikinizde islami bir birine düşüren teröristlersiniz. fitneee ! hak fitne ile savunulmaz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Ben Bahreyn'li muhaliflerin hepsine ''terörist'' demiyorum!.. Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Şeyh Yusuf el-Kardavi de mi mezhepçi?! Şeyh Yusuf el-Kardavi: “Bana birçok kişi tarafından soruldu. Tunus devrimi hakkında konuştunuz,Mısır devrimi hakkında konuştunuz, Libya ve Yemen devrimleri hakkında konuştunuz. Fakat bir devrim hakkında hiç konuşmadınız. Onlara sordum; “hangi devrim?” Dediler ki “Bahreyn devrimi. Niçin Bahreyn devrimi üzerine konuşmuyorsunuz? Onlara, size açıklıkla cevap vereyim” dedim. Bahreyn devrimi diğer devrimlerden farklıdır. Bu mezhepçi bir devrimdir. Bu dört devrim zalim yönetimlere karşı olan halk devrimlerdir. Mısır’da halk bütün gruplarıyla dışarı çıktı; Müslümanları, gayri Müslimleri. Genç ve yaşlı, kadın ve erkek. Gericisi, ilericisi, din ehli, dünya ehli. Yani bütün Mısır halkı. Tunus halkı da böyle. Libya ve Yemen halkı da böyle. Ancak Bahreyn devrimi mezhepçi bir devrimdir. Bu da onların sorunu. Onlar Sünnilere karşı olan Şiilerdir.” Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|