![]() |
#11 | ||||||||||||||||||||||
![]() Alıntı:
sen hakketen mezhepçi bir sakatsın be kardeşim. sen hangi hakle bahreyndeki muhaliflere şii olduklarından dolayı terörist diyorsun. süriyeli muhalif kardeşlerimiznden farkları şii olmaları mı ? |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Ebul Esved nickli Beşşar Esed'i destekleyen ve Suriye'li Beşşar Esed muhalifi müslümanlara ''terörist'' diyen şii üyeye, mezhepçi demeyip, beni mezhepçilikle suçlaman ve bunla da yetinmeyip bana hakaret etmen senin İrancı olmandan mı kaynaklanıyor acaba? ![]() Ben o videoları görüldüğü gibi; Ebul Esved'in yazdığı üstteki mesaja cevap olarak ekledim buraya!.. |
||
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Ebul Esved menet için söylicek söz bulamadım. sen söyle ! o katliamları hangi hakla ne göre savunuyor ki senin savunma tezinle aynıdır. ikinizde aynı şeyleri söyliyerek savunuyorsunuz sana göre şiiler ona göre sunniler terörist. bana kalsa ikinizde islami bir birine düşüren teröristlersiniz. fitneee ! hak fitne ile savunulmaz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Ben Bahreyn'li muhaliflerin hepsine ''terörist'' demiyorum!.. Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Şeyh Yusuf el-Kardavi de mi mezhepçi?! Şeyh Yusuf el-Kardavi: “Bana birçok kişi tarafından soruldu. Tunus devrimi hakkında konuştunuz,Mısır devrimi hakkında konuştunuz, Libya ve Yemen devrimleri hakkında konuştunuz. Fakat bir devrim hakkında hiç konuşmadınız. Onlara sordum; “hangi devrim?” Dediler ki “Bahreyn devrimi. Niçin Bahreyn devrimi üzerine konuşmuyorsunuz? Onlara, size açıklıkla cevap vereyim” dedim. Bahreyn devrimi diğer devrimlerden farklıdır. Bu mezhepçi bir devrimdir. Bu dört devrim zalim yönetimlere karşı olan halk devrimlerdir. Mısır’da halk bütün gruplarıyla dışarı çıktı; Müslümanları, gayri Müslimleri. Genç ve yaşlı, kadın ve erkek. Gericisi, ilericisi, din ehli, dünya ehli. Yani bütün Mısır halkı. Tunus halkı da böyle. Libya ve Yemen halkı da böyle. Ancak Bahreyn devrimi mezhepçi bir devrimdir. Bu da onların sorunu. Onlar Sünnilere karşı olan Şiilerdir.” Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Suriyedekiler silah kullanmadan esat yavşağının askerleri kıyama başladı.Bunu göremeyecek kadar cahilin tekisin.
Konu Hüdaverdi tarafından (03-23-2012 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
SON TELEFON : Eli kanlı terör örgütü olan Müslüman Kardeşler Örgütünün, akıl almaz bir vahşetle katlettikleri 85 güvenlik görevlisinin başında bulunan Ebu Yarub’un son telefonunun olduğu gibi size aktarıyorum. (Toplam şehit sayısı 120’yi geçmiştir.) “Eli kanlı Müslüman Kardeşler örgütü, aldıkları silahlı destekle Amerika-İsrail ve Arap gericiliği adına Cisir el Şuğur beldesinde bizi kuşattılar. Bize verilen emir ise sadece kamu kurumu, özel kurum ve kuruluşları ve mülkü korumaktır; silah sıkmak değildir. Bu yüzden kurşun yağmuru altında sadece havaya ateş ettik ve tüm kurşunlarımız tükendi. Üzerimize bidon bidon patlayıcı attılar ve bulunduğumuz binayı yaktılar. Kurşunlarımız bitti ve şehit olmamız kesin hale geldi. Ellerinde 500'lukler, her türden gelişmiş silah ve satırlarla üzerimize doğru geliyorlar; yüzlerce, bobakşınlar önden ilerliyor, arkalarından kaleşinkoflar ve doçkalar. Tümü korkakça, sinsice çapulcu sürüsü olarak hiçbir amaç ve idealleri olmadan, sadece kin ve intikam için, bir Kerbela daha yaratmak için üzerimize geliyorlar. Şehitlerin atası Peygamberin torunu gibi aç ve susuz kaldık üç gün üç gece. Azmimizi yitirmedik, bu vatanı parçalamak, zayıf düşürmek Büyük Ortadoğu Projesini ikame etmek isteyenlere karşı mücadele ettik teslim olmadık. Bu vatan için yapılması gereken her şeyi yaptık, siviller zarar görmesin diye eli kanlı şebeklerin üzerine yatay biçimde ateş bile etmedik. İşbirlikçi maşalar ise İsrail’e sıkacakları kurşunları üzerimize yağdırdılar. Bununla, herkes safını belirlemiş oldu. Tarih bunu da yazmış oldu. Satılmış hainlerin kurşunu göğsümüzde bir vatan madalyası olacaktır. Bunu biliniz, gelecek kuşaklara bunu iletiniz. Bu da gerçeğin en anlamlı ifadesidir. Ben ve 85 arkadaşım vatanımızı korumak için, her birimiz bir köşeden fakir ailelerin insanları olarak göreve geldik. Bizim dinimizle de, mezhebimizle de vatanımızdır. Din tüccarlarına, Allah’ı kanlı işlerine karıştıranlara karşı, Ortak vatan algımızla, tüm farklılıklarımızı bir güç haline getirdik. Görevimizi hakkıyla yerine getirdik. Birazdan aranızda olmayacağız. Vatanı size emanet ediyoruz. Bu vatanı tüm renkleriyle, inanç ve etnik yapısıyla çağdaş uygarlık adımlarıyla temsil eden liderimiz Beşşar Esad'a selamlarımızı iletiyoruz. Görevimizi yerine getirdiğimizi bildiriyoruz. O var oldukça gözümüz arkada kalmayacağını bildiriyoruz. Bu ülkenin dili, toprağı, inancı, zenginliği ve ruhu olan geride kalan arkadaşlarımın, vatanın birliğini, barış içinde bir arada kardeşçe yaşamını en az bizim gibi kararlılıkla sürdüreceklerine inancımız tamdır. Hoşça kalın. Ebu YARUB” ______________ NOT:Bu konuşma, Olayların ilk başladığı günlerde ve Cisir eş şuğur'da 120 güvenlik görevlisinin şehit düşmeden önceki konuşmasıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Atatürkte annesini arayıp fatiha dinler,Çanakkale savaşında mevzi önlerinde gezer tek bir kurşun dahi isabet etmezdi.
166 masal hattına başvur,arayanlara anlatırsın bu masalı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() şehitlik kavramı iyicene amacından saptı esadın sadamın suudun laşkliğin demorasinin komünizmin askerleri hepsi şehit gelde işin içinde çık.. sadece mülüman olmanın şehitlik için yetmediğini yetmeyceğini burada da çok güzel ve net görebiliyoruz.
her öldürülen müslüman şehit değildir bunu kafanıza sokun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||||||||||||||||||
![]() Ebul Esved bunlar terör saldırıları değil mi sana göre? Bak bunlar da kamu malına zarar veriyorlar... Ama bunlar şii oldukları için sana göre; ''mücahid'' oluyorlar galiba !!! Alıntı:
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Ebul Esved ciddiye alınacak biri değilsin ! 40 yıldır zalimlik yapan ! Allah c.c.'nün yerine kendini koyan Zalim Esedi ! İle Yine Mısır Firavununun zalimliği altında kalmış olan Müslüman Kardeşlere Terörist diyecen ! Çocukları katledecen ! Kadınlara Tecavüz ettirecen ! Ordudan zalimlik olarak ayrılanları Aileleri ile tehdit edecen ! Vatan Diyecen !
Yıkılacağını gözlerinle göreceksin !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|