![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() o degilde bugün kuran egitimine hayir diyen bdp liler arasinda süreyya önder ve altan tanin olmasida cok manidar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Örgütün dini yokta ondan abi badem bıyıklı ve mümin bir kul olarak katıldın diyelim mesela. Bi yerden sonra kala kala o bademlerden başka birşey kalmıyor elinde.. Bu adamlar imralıdaki canin peşinden koşuyor kalkıp bunların buna hayır demesi beni şaşırtmadı.
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() sivil cuma namazı organizasyonlarıyla aynı mantık...
partinin önderliği öyle istemiştir... devletin din eğitimiyle kendi meşrutiyetini dikta ettireceği vs. süslü cümleler kurarlar... genelde particilik yapılıyor,muhalif olduğun parti istiyorsa hayır diyorlar hep... akpartide bdpnin başörtüsü çözümü teklifine hayır demişti mesela... |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Altan tanın hayır dediğine emin misiniz ! ?? çok merak ettim. sanmıyorum çünkü !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() bdp grup halinde hayir dedi tabiki altan tan meclistemiydi dikkatimi cekmedi, süreyya önder oradaydi gördüm hatta bu konusmayi yapti..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() sırrı islamcı bi adam değil çok fazla şaşırmam ama altan tan yaparsa şaşırırm...
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() sahsen ben altan tanada, önderede sasirmiyorum cünkü bdp nin kayigina bindikleri icin artik yaptiklari hic birsey beni sasirtmiyor tabiki arada sirada bozuk saat misali dogrulari söylüyorlar o kadar!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() valla meclis izlemeyi pek sevmemde sırrı konuşurken izliyorum
![]() adam çok iyi konuşuyor hele inceden giydirmeleri yokmu |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |