![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
![]() Alıntı:
Başkan temennisini aktarıyor.Bu konu gündeme geldiğinde bende açılmasından yana olduğumu söylemiştim.Görmez'in bu yönde ki açıklaması İslam'ın bir hoşgörü dini olduğu ve diğer dinlerde ki insanlara özgürce yaşama hakkı tanıdığını gösterir. Belki birilerinin milliyetçi kuruntularıyla çelişen noktalar vardır ama İslam'a ters birşey göremiyorum. Alıntı:
Konu Yıldırım tarafından (07-07-2012 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Vay be hiç demokrasi yok avatarımı birileri silmiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Resminizi kimse silmedi silecek olsaydık ilk koyduğun anda silerdik.Malumunuz bazen linkler bozulabiliyor yüklenen resim silinebiliyor.Elle yapılan bir müdahale yoktur.Tekrar koyup koymamak size kalmış.
Bu arada yukarıda ki sorumada cevap verirseniz çok memnun olurum."Haddini aşmış bir gavur" ifadesini kullanmıştınız.Tekrar soruyorum.BU RAHİP NE YAPMIŞTA ÖLÜMÜ HAK ETMİŞ? Konu Yıldırım tarafından (07-08-2012 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() [B]Mehmet Görmez diyanetin başına geçmiş en akil adamdır .
Kendisiyle bizzat hasbihal etme fırsatı bulmuştum gerçekten samimi ve akıllı bir müslüman. Bu ziyaret siyasi bir ziyarettir. Tabi klisede ezan okutturanlar farklı yönlere çekmeye çalışacaklardır. Onlar Kur'an'da dost edinmeyin mesajını alamamış ve yahudi hristiyanlarla sıkı fıkı olmayı seçmiş bir güruh. Tebliğ diye klisede ezan okutup papayla sarmaş dolaş olmuşlardır. Mehmet Görmez'in durumu farklıdır kendisine sonuna kadar güvenimiz tamdır./B] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Avatarım sizi çok rahatsız etmiş belli ! git gâvurlarla birlikte yaşayın!
Ermenistan'da kaç tane Müslüman var? Yıkılmayan cami kaldı mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() İlk yazdığım yazılara bakarsan rahip ve yayınevi baskınından bahsediyorum.Herneyse her ikisi içinde geçerli olsun sorum Hırant Dink ne yapmıştır ve ölümü neden hak etmiştir?
Ermenistan'da cami yok diye senin Hırant Dinki öldürme hakkın mı oluyor bunları müslümanlık adına yaparken? Konu Yıldırım tarafından (07-09-2012 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Malatya'daki kardeşlerimize sor ben bilmem
Konu Fatih Hakan tarafından (07-09-2012 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Arkadaşlar, ruhban okulu açılmak istenmesinin asıl sebebi bilin ki misyoner ve siyonist ajanlar yetiştirliip ülkemizde yeni bir koloni açılıp oluşturulması için çaba gösterilen bir okuldur.Evet, orası size göre papaz, rahip rahibe yetiştiriliyor "bunda ne varmış" derseniz çok yanılısınız.Zira kafirlerin niyetleri müslümanlar üzerinde asla tarih boyunca iyi olmamışlar adeta İslam ülkelerinde nice sinsi planlar yapıp kültür emperyalizmin yaşatılmasına zemin hazırlamışlardır.Diyalog olacak ama dinimizden ve medeniyetimizden asla taviz de verilmeyecektir.
Maalesef Diyanet işleri başkanımızın bazı tavizlerinde patrik memnun olmuştur.Patriğin bir sözüne dikkat!."SİZ YETER Kİ KABUL EDİN BİZİM ALTYAPIMIZ HAZIRDIR" demiştir.Gerisini varın siz düşünün!. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|