|
![]() |
#1 |
![]() bu ülkeye neden içki yasağı getirmek istiyolarki önce onu anlatsalar günahsa bana günah zararsa bana zarar önce eroin tüccarlarını halletsinler vekillerin akrabaları var ya vanda onları halletsinler konuşuyosunuz bide
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu ülkeye neden içki yasağı getirmek istiyolarki önce onu anlatsalar günahsa bana günah zararsa bana zarar önce eroin tüccarlarını halletsinler vekillerin akrabaları var ya vanda onları halletsinler birde bizim memleketin belediyesi akp 5000 nüfusu olan kasabada 3 tane pavyon var gökten zembille inmedi bunlar belediye izin verdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ali kardeşim yazıyı okudunuz mu bilmiyorum..
Belediyeniz AK partili olabilir birçok yerin olduğu gibi... Bu arada sizin sandığınız gibi ülkeye yasak getirmiyor bu düzenleme.. isteyen istediği gibi içiyor zaten... Yasak ünüversite içerisinde...buda sizi niye rahatsız etti acaba... Elinde bira şişesiyle ünüversite içerisinde kendini kaybetmiş öğrenci profili çok mu hoşunuza gidiyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() [QUOTE=Gönülden
![]() Belediyeniz AK partili olabilir birçok yerin olduğu gibi... Bu arada sizin sandığınız gibi ülkeye yasak getirmiyor bu düzenleme.. isteyen istediği gibi içiyor zaten... Yasak ünüversite içerisinde...buda sizi niye rahatsız etti acaba... Elinde bira şişesiyle ünüversite içerisinde kendini kaybetmiş öğrenci profili çok mu hoşunuza gidiyor bu içki yasağının ilk adımlarıdır bunu anlıcak kadar akıl var çok şükür şimdi üniversitelerde eğitim verliliyormu yaz tatili değilmi fstival yapmışlar içki içemezlermi gençler orası şu an için okul değil bir bahçe bir eğlence yeri bir allahın kulu söylesinki bizim okulumuzun kantininde alkol satıyorlardı kimse bunu söyleyemez |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() [QUOTE=ali1986
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() [QUOTE=barayev
![]() Alıntı:
hedef falan şaşırtmıyorum asıl siz özel hayata müdahale ediyosunuz orda eğitim yok yaz tatili nedeniyle oraya gelenlerin çoğuda üniversiteli değildir yada o okulun öğrencisi değildir siz orda içki içemessiniz diyosunuz eğitim zamanında bir okul varmı alkol satılan okulda kola bile yasak alkol diyosunuz milleti kandırıyosunuz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Öğrenci değilseniz bir zahmet festivalide ünüversite kampüsünde yapmayıverin...mekan mı kalmadı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() [QUOTE=ali1986
![]() Alıntı:
Çoluk çocuğu AFYONLAMAYIN yazık oluyor K.Marks diyor |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kanunlarının bir noktasında var bu yasak. Günahı sanamı sende kalsa tamam. Adam sarhoş olur günahsızın yaşamına kast eder. Dini olarak neden gerekli olup olmadığını seninle tartışmayacağım çünkü senin nazarında önemi yok anladğım kadarı ile. Sosyal olarak da içkinin topluma büyük zararları var. Kaldıkı yasak ünilerde her yerde icip icip kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok. Gider müsait yerlerde zıkkımlan ır. Birilerinin her yerde içme özgürlüğü olamaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|