|
|
|
|
#1 |
|
Ali kardeşim yazıyı okudunuz mu bilmiyorum..
Belediyeniz AK partili olabilir birçok yerin olduğu gibi... Bu arada sizin sandığınız gibi ülkeye yasak getirmiyor bu düzenleme.. isteyen istediği gibi içiyor zaten... Yasak ünüversite içerisinde...buda sizi niye rahatsız etti acaba... Elinde bira şişesiyle ünüversite içerisinde kendini kaybetmiş öğrenci profili çok mu hoşunuza gidiyor
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
[QUOTE=Gönülden
014637]Ali kardeşim yazıyı okudunuz mu bilmiyorum..Belediyeniz AK partili olabilir birçok yerin olduğu gibi... Bu arada sizin sandığınız gibi ülkeye yasak getirmiyor bu düzenleme.. isteyen istediği gibi içiyor zaten... Yasak ünüversite içerisinde...buda sizi niye rahatsız etti acaba... Elinde bira şişesiyle ünüversite içerisinde kendini kaybetmiş öğrenci profili çok mu hoşunuza gidiyor bu içki yasağının ilk adımlarıdır bunu anlıcak kadar akıl var çok şükür şimdi üniversitelerde eğitim verliliyormu yaz tatili değilmi fstival yapmışlar içki içemezlermi gençler orası şu an için okul değil bir bahçe bir eğlence yeri bir allahın kulu söylesinki bizim okulumuzun kantininde alkol satıyorlardı kimse bunu söyleyemez |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
[QUOTE=ali1986
014639]Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
[QUOTE=barayev
014645]Alıntı:
hedef falan şaşırtmıyorum asıl siz özel hayata müdahale ediyosunuz orda eğitim yok yaz tatili nedeniyle oraya gelenlerin çoğuda üniversiteli değildir yada o okulun öğrencisi değildir siz orda içki içemessiniz diyosunuz eğitim zamanında bir okul varmı alkol satılan okulda kola bile yasak alkol diyosunuz milleti kandırıyosunuz |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Öğrenci değilseniz bir zahmet festivalide ünüversite kampüsünde yapmayıverin...mekan mı kalmadı
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
[QUOTE=ali1986
014653]Alıntı:
Çoluk çocuğu AFYONLAMAYIN yazık oluyor K.Marks diyor |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
[QUOTE=barayev
014657]Alıntı:
ülker ne alaka şimdi ülker yemez adam nestle yer başka çikolata yer sanane sen git ülker ye onlar akpli diye onlarda yicez demi illa o festivallerede sen gitme zaten ahlakın bozulur sanki kantinlerde eroin satıyolar gibi işiniz gücünüz rant elde etmek |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
[QUOTE=ali1986
014671]Alıntı:
Üniversite ve Askeri Kantinlerde Orduevleri Büfelerinde ASLA ÜLKER markası bi ürün YOKTUR hemde çok uzun yıllardır.. Biz CHP nin vede TSK nın neler yapacaklarını YAŞIYARAK ÖĞRENDİK dedikodu değil.. Eti Askeriyenin Nestlede Yahudilerin olduğu için SEVERSİNİZ farkındayız Alisiz. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|