|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ben eğitim hayatımda, üniversitede başörtüme karışılana kadar yönetmelikteki kıyafet yönetmeliğini bilmedim.. yönetmelik belirli kıstaslar koysada bu kural için, bu kıstasları kontrol etmek çok zordur kardeşim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Bence üstesinden gelinmeyecek bir durum değil... biz alışmışız tek tipe o yüzden öyle geliyor sanki... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
kısa pantalon olmasın yırtık olmasın sağlığa zararlı olmasın gibi kriterler çok havada ve öğrenci açısından savunma yapılabilecek alanlar, öğrenci şunu diyebilir yani;hocam kıyafetim kalmadı, durumumuz yok, istenilen kriterde elbisem yok gibi... yani bunların ucu yok ve kontrolü takibi çok zor... tek tipe kıyafetlerde dahi hergün kenara çekilp azarlandığı halde bir karış etekle okula gelen kız çocukları var... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
tek tipe kıyafette oluyor haklısınız bende biliyorum ama nasıl desem o sorunlar oluyor diye askeri şekilde tektip kıyafet çözüm olmamış ki... bu avrupada uygulanıyor ve hiç bir sorun yok... onların yaptığını biz niye yapamayalım ki... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
eğitim yaşının düşülmeside bunlardan biri, 4+4+4 bunlardan biri, bunlar güzel reformlar... fakat eğitim merkezli reform bunlar.. kılık kıyafet daha çok değerlere bakan yönü var bence, bu benim kanaatim. moda mahkumiyeti çocuk yaşlara iner endişesindeyim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |