|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
12 yıl boyunca bu insanlardan ne zarar gördü ki Başbakan bugün onların kurumlarına karşı harekete geçmiş Başbakanımızın son durumu iyi değil Karşı taraf diyor Rantçılar diyor Sömürüyorlar diyor Eğitime yatırım yapan Dar gelirli anadolu insanının eğitim hedefine hizmet eden Eğitim kurumlarına karşı bu öfke bu kin bu nefret neyin nesi? Bu insanların günlük siyasetle işleri yok Türk gençliğini milli ve manevi değerlerine saygılı bir gençlik olarak yetiştirebilmek için Yurtlar okullar evler dershaneler okuma salonları üniversiteler kurmuşlar Şimdi kurumların kapatarak Kardeşi kardeşe kırdırarak kim kime kim neye hizmet ediyor? Herkes iyi düşünsün Eğitim sisteminin sorunu dershaneler mi yoksa yap boz tahtasına döndürülen Her sene yenilennen değiştirilen sistemin kendisi mi? Bedava tablet dağıtarak bedava kitap dağıtarak eğitim kalitesi artmaz 12 yılda EĞİTİMDEN çakıldık Çünkü anlamıyorlar
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() sadece kitapla tabletle olacak iş değil bunu bende biliyorum kümette biliyor ve ona yönelik çalışıyor... o kadar basit mi bazı şeyler... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|