|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() bana göre dört dörtlük falan değil... ha şunu bileydiniz bunu ben biliyor ve kabul ediyorunda birde siz kabuledebilseniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Niye Akp nin karşı tarafı gibi lanse ediliyoruz. Zamanında istifade edilirken iyiydi. Biz Akp nin uygulamalarına top yekün karşı mıyız sanki. Ben dershane olayını ve son açılımı kabullenemiyorum. Cemaatin eğitim konusundaki tecrüblerinden faydalanmak varken niye bunlar yapılır anlamak mümkün değil. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() karşı taraf olarak siz dikldiniz bu işi kardeşçe çözmek varken gece yarısı ses kaydı yayınlamak neyin nesi ki ![]() ![]() kabullenmek zorunda değilsiniz halkın çoğunluğu bilir o işin hayrını şerini... tecrübelerden yararlanılmak istendi ama yanıt olumlu gelmedi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ne gerek vardı şimdi kapatmaya. Başbakanımız bilmiyor mu, dershanelerin cemaat için önemli olduğunu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() e gönüldili diyorsunuz... elin gavurunua bile hoşgörü var... akparti bi hata yapıyorsa bile bunu izah etmenin başka bir yolu ve şekli vardır demi... demekki zamanın geldiğini düşünüyor... bana sorarsan geç bile kaldı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|