![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ama oyun var diyerek bazı şüpheler de geçiştirilmemeli.. Siyasetçi büyük hizmetler karşılığında kendine bazı yolsuzlukları reva görmemeli! Ben zengin değil fakir ya da orta halli siyasetçiler isterim... Dokunulmazlıkları olmayan siyasetçi isterim... Sürekli denetlenen siyasetçi isterim!!! Babana bile güvenme denilen bir çağda biz şimdi siyasetçilere mi inanacağız? 3 ay boyunca hiçbir açıklama yapılmayacak, savcıların polislerin yerleri değiştirilecek, tapeler internetten silinecek, gerçeklerin üzeri örtülmeye çalışılacak.... Ama sonra siyasetçi gelecek bana inan ben seni kandırmıyorum diyecek. biz de buna inanacağız öyle mi? Hiçbir hizmet bahane olamaz... Hiçbir siyasetçi hizmet karşılığında kendisine yolsuzluğu hak göremez!!!! Hiçbir siyasetçi kendisine yazarları kovdurmayı, gazetelere televizyonlara karışmayı hak göremez! Bakın başbakan bunları net kabul etmiştir, televizyonlara karıştığını... Bu tam bir rezalettir! HABERTURK tarafsız diye izlerdim artık iğreniyorum, açmıyorum hemen değiştiriyorum... Şu anda bence tarafsız ve dürüst tek haber kanalı FOX TV'dir. Oyunlar konusuna gelirsek... CHP'nin yaptığı şey şu, bu tapeler ortaya çıktı ve tipik çığırtkanlıklarını yapıyorlar... Devlet Bahçeli ise milliyetçi bir gelenekten geldiği için çok açık tavırları ile belli ediyor vatanseverliğini. Başbakana diyor ki eğer bunlar yalan diyorsan sorun yok, tamam, bunları açıkla kanıtla ama eğer var ise başbakanlık makamında bir saniye bile durmaman gerekiyor! CHP'nin tavrı çirkindir ama MHP dürüst, anlayışlı yaklaşıyor. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|