Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-24-2014, 05:02   #31
Kullanıcı Adı
abc1980
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seneye göndermicez , inşaAllah.

şimdi okul devam ederken değişiklik yapılsın istemiyoruz..

daha çok zorluk çeker yeni okula alışayım derken..

Anladım kardeşim.
abc1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 12:43   #32
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Menderesay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana bu soruların cevabını tüm detay ve mantıklı sebepleri ile verenlerin elinden öperim. İnsanların çoğunun bu düşünceler sebebiyle tereddüt etmeden Başbakanın arkasında durmasının sebebi bu sorulardır.

1- Hırsızlık yapmış bir Recep Tayyip Erdoğan nasıl olur da yıllardır devletin içerisine sızmış (ki bu sızma 90'lardan beri var) bir cemaatle kavga etme riskine girer ?

2- Nasıl olur da açılım gibi büyük bir risk içeren yıllardır bu ülkenin hem maddi hem kanını emmiş bir süreci durdurmaya yönelik icraata kalkışır ?

3- Hangi akıl ile uluslar arası güçlere kafa tutar, İsrail'e ayar verir?

4- Derdi zenginleşmek olan bir adam bırak siyasi kariyerini hayatını riske edecek atılımları neden yapar?

5- Cemaat ile yola devam etmek, İsrail ile ilişkileri düzelterek, teröre de sessiz kalıp (ki 35 küsür senedir sessiz kalanları da gördük) kesesini doldurmak daha mı zordu?

6- Neden derdi memleket, ümmet olmayan bir adam sürekli kendisini hedef tahtasına koyacak hamlelerde bulunur ve bundan hiç bir zaman çekinmez, asla geri vites yapmaz?

7- Neden kimsenin aklına bu soru gelmez;

Son 11 yılda yılda yapılan hizmetler 80 yılda yapılmadığına göre yapılmayan hizmetlerin paraları kimlerin cebine girdi?

asıl sorulması gereken madem devletin içine girmiş bir olusum vardıda neden 17 aralık yolsuzluk operasyonundan sonra bu paralel olusum farkedildi. daha onceden bilinmiyormuydu bu olusum? 2014 yılına kadar neden bu olusuma ses çıkarılmadı?
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 18:44   #33
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
abc1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin anlattığın siyaset şekli maalesef olmadı ve olmayacak.

Yolsuzluk ile ilgili dava devam ediyor. Er ya da geç ortaya çıkacak. Yolsuzluk yapan kim varsa cezasını çeksin. Şu konuda haklısın. Bu konu ile ilgilenen hakim ve savcıların yerleri değiştirilmemeliydi.

Evet 3 ay açıklama gelmedi, bu konuda da haklısın güzel kardeşim. Bu konu ile ilgili muhakkak kanıtları, belgeleri ile detaylı bir açıklama yapılmalı.

Şu an hiç bir kanal tarafsız değil. Bundan emin ol.

Ama bana kimse bu hoca müsfettesini ve onun yanından ayrılmayan , ona haşa Allah gibi tapanları savunmasın.
sen de fethullah hakkında haklısın kardeş doğruya doğru
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 18:56   #34
Kullanıcı Adı
manifesto
Başbakan madem hırsız değil

Hırısızları bırakıp da polisin savcının hakimin peşine düşmesi nedendir?

Maden bir suçu yok, dinlemelerden neden bu kadar korkuyor?

Obama Merkel'i izinsiz dinlediklerini itiraf etti ve özür diledi

Merkel meydanlarda beni dinliyorlar diye ağlamadı

Bu kadar iddiaya cevap vermek yerine onu bunu suçluyor

Bahçeli çok net bir soru sordu

"17 Aralık sabahı oğlunu aradın mı aramadın mı?"

Buna cevap vermek yerine demogoji kakafoni iftira haşhaşi mecusi tırı vırı

Oyun bitti,üzgünüm
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 18:56   #35
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
asıl sorulması gereken madem devletin içine girmiş bir olusum vardıda neden 17 aralık yolsuzluk operasyonundan sonra bu paralel olusum farkedildi. daha onceden bilinmiyormuydu bu olusum? 2014 yılına kadar neden bu olusuma ses çıkarılmadı?
Bunun nedeni bu koalisyon artık mutlak güce kavuşunca dağıldı ve iki taraf da tek başına iktidar olmak istedi.

Böylece düşmanlarına yapmadıkları düşmanlıkları, çirkinlikleri, saldırıları birbirlerine yapmaya başladılar.

Edep dairesinden, ilkelerden çıkıldı, şimdi var güçleriyle birbirlerine saldırıyorlar.

İktidar, güç, kudret için... Gözleri döndü...

Haliyle de iki taraf da bildiklerini bir anda ifşa ederek en mahrem kozlarını da oynuyorlar...

Düşünün bir dostunuz var her şeyinizi paylaştığınız... artık dargın olsanız, gerçekten dostunuz ise o paylaşılan gizlilikleri açıklamaz değil mi? İşte bunlar öyle yapmıyor...

Benim aklıma şu geliyor... Bunlar demek ki birbirlerinin pisliklerini senelerdir biliyordu fakat kendi çıkarları sıkışınca şimdi açıklamayı tercih ettiler...

Bence bilinmeyen daha çok alçaklıklar var... Bu sadece dağın görünen yüzü...

Ben Avrupa Birliği'ndeki gibi sıkı denetim istiyorum, mebusların dokunulmazlıkları olmasın istiyorum ve fakir ya da orta halli bir başbakan ve bakanlar istiyorum... Benim oyum ile bu saatten sonra kimse saltanatına devam edip destek bulamaz!!!

17 Aralık sonrasında tasfiyeler ve kaçamak cevaplar olmamalıydı!!!!

Tam tersine Cumhurbaşkanı Gül gibi cevap verilmeliydi...

Başbakan dün Çankaya da dinlendi dedi.

Cumhurbaşkanı ne dedi peki?

BENİM KORKUM VE KAYGIM YOK!!! dedi...

Neden cumhurbaşkanı da aşırı öfkelenmiyor, oraya buraya saldırmıyor, bir şeyleri gizlemeye çalışmıyor, kaçamak cevaplar vermiyor?

Adamın korkusu yok ki!

Suçu olan korkar saldırır!

Suçsuz olan ÖZGÜVENLİDİR, KORKUSU, KAYGISI OLMAZ, GÖNLÜ, VİCDANI RAHATTIR!!!
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 19:00   #36
Kullanıcı Adı
manifesto
Merkel 10 yıldır dinleniyor

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 20:50   #37
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
haşhaşibaşı fetullah gülen'in yeni ses kaydı çıkmış bu arada..

namussuz herif, türkiye cumhuriyeti'nin petrollerini kendi adamı olan akın ipek'e peşkeş çekmeye çalışıyormuş..

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu Özgür Suriye tarafından (03-24-2014 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 21:05   #38
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun nedeni bu koalisyon artık mutlak güce kavuşunca dağıldı ve iki taraf da tek başına iktidar olmak istedi.

Böylece düşmanlarına yapmadıkları düşmanlıkları, çirkinlikleri, saldırıları birbirlerine yapmaya başladılar.

Edep dairesinden, ilkelerden çıkıldı, şimdi var güçleriyle birbirlerine saldırıyorlar.

İktidar, güç, kudret için... Gözleri döndü...

Haliyle de iki taraf da bildiklerini bir anda ifşa ederek en mahrem kozlarını da oynuyorlar...

Düşünün bir dostunuz var her şeyinizi paylaştığınız... artık dargın olsanız, gerçekten dostunuz ise o paylaşılan gizlilikleri açıklamaz değil mi? İşte bunlar öyle yapmıyor...

Benim aklıma şu geliyor... Bunlar demek ki birbirlerinin pisliklerini senelerdir biliyordu fakat kendi çıkarları sıkışınca şimdi açıklamayı tercih ettiler...

Bence bilinmeyen daha çok alçaklıklar var... Bu sadece dağın görünen yüzü...

Ben Avrupa Birliği'ndeki gibi sıkı denetim istiyorum, mebusların dokunulmazlıkları olmasın istiyorum ve fakir ya da orta halli bir başbakan ve bakanlar istiyorum... Benim oyum ile bu saatten sonra kimse saltanatına devam edip destek bulamaz!!!

17 Aralık sonrasında tasfiyeler ve kaçamak cevaplar olmamalıydı!!!!

Tam tersine Cumhurbaşkanı Gül gibi cevap verilmeliydi...

Başbakan dün Çankaya da dinlendi dedi.

Cumhurbaşkanı ne dedi peki?

BENİM KORKUM VE KAYGIM YOK!!! dedi...

Neden cumhurbaşkanı da aşırı öfkelenmiyor, oraya buraya saldırmıyor, bir şeyleri gizlemeye çalışmıyor, kaçamak cevaplar vermiyor?

Adamın korkusu yok ki!

Suçu olan korkar saldırır!

Suçsuz olan ÖZGÜVENLİDİR, KORKUSU, KAYGISI OLMAZ, GÖNLÜ, VİCDANI RAHATTIR!!!

Durum aynen budur..
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 21:06   #39
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haşhaşibaşı fetullah gülen'in yeni ses kaydı çıkmış bu arada..

namussuz herif, türkiye cumhuriyeti'nin petrollerini kendi adamı olan akın ipek'e peşkeş çekmeye çalışıyormuş..

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ooo feto tape, en sevdiğimden
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 21:13   #40
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
şuan gül'e saldırmıyorlar da gül ondan korkum yok diyor...

ona bakarsanız; başbakan daha bir iki ay önce elinizde ne varsa ortaya dökün, abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun diyerek gülen örgütüne meydan okumuştu..

abdullah gül geçen ay dinlenmediğini söylemişti geçen gün ise dinlenmedim diyemem dedi...

neden acaba

Konu Özgür Suriye tarafından (03-25-2014 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)