|
|
|
|
#1 |
|
Nasıl nasıl? İstemeyerek emri vaki bir durumla eminmisiniz
. Kendi ingilizlerle anlaşma yapmıştı. Halkı Dini kullanarak galeyana getirmişti. Halkta demiyelim aslında Kara eşref'in dediği gibi aşiretini. Çünkü o isyanda Şeyh Said'in akrabaları savaşmıştı.( Şu sayfa görüntülenemiyor sorununu çözün yav. Bir sürü yazı yazdım hepsi silindi gitti. Protesto edicem en sonunda hee... )
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Bakın bu konuda uzun uzun tartışabiliriz. Vaktim olduğunda geleceğim.. Öyle 'dini kullanarak' vs sözleri hiç hoş değil Feyza Hanım, CHP zihniyetinin yazdığı resmi tarih artığı sözler bunlar.. Hayır hayır bu söyledikleriniz doğru değil.. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şu konuya yazmamak için elimden geleni yaptım, çünkü son zamanlarda yanlış anlaşılıyorum. CHP zihniyeti artığı dediğiniz sözleri biz Şeyh Seyidin torunlarındanda dinledik. "Bizim dedelerimizi Türk askerleri fırına attı yaktı, Köylerimizi Türk askerleri yaktı. vs.." gibi sözleri. Benimde şu anda çok vaktim yok. Aslında tartışmayada gerek yok derince bir araştırma ile sizde gerçeği öğrenirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
yaw be bu ne kin şeyh Said Atamdır.... Dedemdir... İftira atamazsınız... Seyh Said belki bir hata ile tavrını belli etmiştir... Bakınız Şeyh Said ...Nakşi Şeyhi İslam tarihi son asr ulamalrından Şeyh Muhammed Diyaudini Yani Hazretin mürididir... Şeyh SAid temiz ve ihlaslı vir sofidir.. Torunu Refah Kökenli Abdulmelik Fırat ve Rıza efendidir... ikiside SAygıdeğer TBMM de millet vekiliği yapmış üstün şahsiytelerdir... Bir şey söyleyecekseniz Kanıt getirin...
Irkçılık ve milliyetçilik kokan fikirlerinizi söylemeyiniz... Aşırı milliyetçilik yapan Burnu ile pisliği karıştıran Böçekler gibidir... Hz. Muhammed ( s.a.v) Konu islam tarafından (10-04-2008 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|