|
![]() |
#1 |
![]() iyi demiş.
Türkiye büyük düşün dedi akp Türkiye büyük düşündü akpye %38 verdi akp %50 nin üstünde alacağız diye uçuyorlardı ama fazla uçmuşlarki biranda çakıldılar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Sen boyunun ölçüsünü aldın ya daha ne konuşuyorsun... seçimden önce heryere tamam diyordunuz gördük tamamı... kaç tane belediye kazandınız yaa ben sayamadım daa... yaa sizin slogan bence çok daha komik fark var hahahahahaaayyy hakkatten de fark var yaaaaaa... :D ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
"Eskişehir büyük düşündü" (iyi demiş) Fark var Faruk var. (iyi demiş mi) ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
BÖYLE LUZUMSÜZ YAZILAR YAZMASAN SEVİNİRİM S.A. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() katılıyorum sana bende saadetliyim ama insanları kışkırtıcı bu sözler yakışmıyor..gerçekten kasım isimli üyeye..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Al işte.. Bu da milli görüş kafası. bakın aynı.... NEDEN?.. Bunlar da o sloganla oynamışlardı da ondan ![]() Görüyordum mesela, Üsküdar'la Bahçelievler'e hep asmışlar ''Üsküdar'lı (Bahçelieverli) büyük düşünür, 5 yıl daha kaybetmez'' aynen bunları yazmışlardı kendi adaylarının reklamını yaparken. Bizim sloganımızla bize dadanacaklar akılları sıra... EE NOLDU?... ÜSKÜDAR'LI, BAHÇELİEVLER'LİNİN NASIL BÜYÜK DÜŞÜNDÜĞÜNÜ GÖRDÜNÜZ MÜ??... Gördünüüüüüz... ![]() Bu sloganla oynayanı da anca senin ve CHP-DSP'nin idolojisinden biri onaylar. Hani insan kendine bakacak önce. Türkiye büyük düşünmüş %38'i vermiş işte. DERİM BEN. FARK'I DA GÖSTERMİŞ derim ben. Türkiye Büyük Düşünmemiş demek ki.. Arkadaşım sen ve partin hiç hayatında %38 oy görmüş mü? GÜLERİM YAHU (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Cahile baksana yahu Adamların zihniyetine kökten karşıyız BUnlar oy oranına bakarlar biz hizzmete bakarız 6 ayda yaptığımız hizmeti siz 6 yılda yapamadınız be 550 milletvekiliniz olsa hizmet yapamıyorsanız neye yarar. Bizim derdimiz hizmet Yeni bir dünyayı kurmak sizin derdiniz birilerine peşkeş çeekrek bir kaç gün buralarda kalmak. sizde birgün yıkılacaksınız tıpkı anavatan partisi gibi olacaksınız. Biz geliyoruz Allah'ın izniyle |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Hizmete bakarsınız da millet neye bakıyor kardeşim?... HİZMETİ ÇOK YAPTIYSANIZ NİYE GETİRMEDİ MİLLET HANİ.. Çirkef herif ağzını topla da konuş, peşkeş çekerekmiş.. Biz yaptığımız şeyleri YAPMADIK die inkar etmiyoruz. HİZMETLER DE ORTADA. 11 ayda bırakıp kaçanın yemişim ben hizmetini... Alıntı:
Oy oranı hizmeti göstermez mi?... Siz hayatınızda %38'lik hizmet yapabildiniz mi söylesene... Ona çamur at bunu karala o öyle yapmış bu böyle yapmış... Hey yavrum hey... LAF SİZDE LAF... HİZMET BAŞKA LAF BAŞKA ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|