|
![]() |
#1 |
![]() 2004 akp oy verşn diye mesaj gelmişmiş.
Bunları hep akpye yapıyor bir ilde ismini unuttum akp il başkanı sp bir başka il teşkilatını arıyor. Diyorki biz burda karar aldık sp olarak, akpyi destekliyeceğiz. Sizde kendi ilinizde böyle karar alın. Teşkilat bir araştırıyrki akp il başkanlığı düzenlemiş bu oyunu Bu seçimlerde bizzat şahid olduğum ise şu Akpliler yakasıına saadet rozeti takarak ellerinde akpnin broşürlerini dağıtarak şöyle diyorlar biz akpye destek veriyoruz. bir başka şeyde akpliler şunu yayıyor sp seçimden çekiliyor akpye destek verecek sizde bize atın. Bunlar hep akpnin oyunu
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Bu oyunları ancak ve ancak siz becerebilirsiniz... Alıntı:
Yalanda, iftirada da üzerinize yoktur üstünüze yoktur... Bunlar ufak yalan ama. 22 Temmuz öncesi gördük cemaat 'sahtekarlığı'nızı.. Unutmadıık unutmadııık ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Eğer bu cemaati kast ediyorsanız Sahtekarlık yapılmışsa ispat ederseniz ben saadet partisini bırakıyorum ve oyumu akpye atacağım. Öncelikle sahtekarlık konusunu açın. Eğer bahsettiğiniz şeyde sahtekarlık yoksa akpyeyi bırakıp saadet partisine oy verecek misiniz ? Hodri MEYDANNN |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Neden Acaba ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
- Konu da bu İsmailağa meselesi... 22 Temmuz'dan önce... Zekeriya Hoca felan... Büyük konuşma da. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Yaw arkasında duramayacağın laf etme Hadi gelde burnumu yere sür Şunuda hatırlatırım burun sürtmeye gelirken burnun yere sürtülmesin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|