|
![]() |
#1 |
![]() En Aktif Üye: .......Ümit-AK
En Yardımsever Üye: Herkes En Ciddi Üye: .......Yalçın En Çok Rastladığınız Üye: .......mechul,siyah_gül En Fanatik Üye: .......ak_kelebek ![]() En Tatlı Başbelası üye: .......duyguseli En Geveze Üye: .......ömer_faruk En Karizmatik Üye: ....... Faruk ASLAN En Kibar Üye: .......redyellew,siyah_gül En Komik Üye: .......morte En Daimi Üye: .......siyah_gül,ayışığı En Paylaşımcı Üye: .......gölge En Sevimli Üye: .......ümmü_seleme,dilemma En Sinirli Üye: .......katil En Heyecanlı üye: .......ay_ışığı,sevdesu,çilik ve beyazgül ![]() En Sabırlı Üye: .......karaeşref En Sakin Üye: .......müjdat,barışcan En iyi İmza: .......Adem Etmeyez En iyi Kullanıcı Adı: .......Dolunay Kadim En Efendi Üye: .......Dilek,dilemma ![]() En Muhalefet üye: .......Feyza ÇELİK ![]() ![]() En Bilimsel üye: .......Bigi Müdavimi En Tekrarcı üye: .......ensartopçu En Milliyetçi üye: .......diriliş,gençdadaşlar En Özgürlükçü üye: .......Özgün genç En Aykırı üye: .......kübla (nickinden dolayı) En iyi Yorum yapan Üye: .......alem-i ervah En Kendine güvenen Üye: .......neşe,ishak yılmaz,cerrah,Tarantula,objektif En Anlaşılamaz üye: .......şuan yok sanıyorum. En Anlaşılır üye: ......._Son_,ultrAstribun,K@rfez,Türk_of_the_Toon,milletin adamı En Yeteneğini yansıtan üye: .......Ümit-Ak
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (04-15-2009 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ensar kardeşim,Ümmü seleme ve Ayşegül ablacım..
Çok incesiniz.. Teşekkür ettim.. ![]() |
|
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En Aktif Üye: İshakyılmaz
En Yardımsever Üye: Özgün İrade , Duyguseli En Ciddi Üye: Katil , Abdullah Kaç En Çok Rastladığınız Üye: Meçhul ![]() En Fanatik Üye: Kasım En Tatlı Başbelası üye: ![]() En Geveze Üye: Kübla şu anlık ![]() En Karizmatik Üye: Ben ama ![]() En Kibar Üye: Özgün İrade En Komik Üye: Meçhul En Daimi Üye: Abdullah Kaç 1. üye En Paylaşımcı Üye: Meçhul , İshakyılmaz, En Sevimli Üye: Ümmü_seleme , morte, Ak_Kelebek , Sevdesu , En Sinirli Üye: Katil En Heyecanlı üye: bur-Ak En Sabırlı Üye: Ben holigan saplılar saldırıyor duruyor ![]() En Sakin Üye: Feride En iyi İmza: neşe , Ümit Ak (Bizim Gölcükten ![]() En iyi Kullanıcı Adı: Ümmü_Seleme , Aşkı İlahi En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: Kasım ![]() En Bilimsel üye: Faruk Arslan En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye:Ak_Türk En Özgürlükçü üye:Özgün İrade ve ben ![]() En Aykırı üye: Holigan saplılar En iyi Yorum yapan Üye: Kara Eşref , Yalçın En Kendine güvenen Üye: Faruk Arslan En Anlaşılamaz üye: En Anlaşılır üye: Aeo92 , Abdullah Kaç En Yeteneğini yansıtan üye: Siyah gül 07 , Morte Bütün üyeler Aklımda değil aklıma ilk geleni yazıyorum valla ![]() |
|
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
#6 |
![]() lütfen hemen silmeyin herşeyin içinde bir gariplik yaparım bir ansızın kimseye kırgın kin nefretim olmaz benim
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() En Aktif Üye: mechul, gölge
En Yardımsever Üye: duyguseli, feride En Ciddi Üye: adem etyemez En Çok Rastladığınız Üye: sevdesu En Fanatik Üye: azra, mechul En Tatlı Başbelası üye: ![]() En Geveze Üye: aeo92 :D En Karizmatik Üye: morte, adem etyemez, katil, demir-ex, ensartopçu, gökmen En Kibar Üye: sahra, feride En Komik Üye: mechul En Daimi Üye: ümmü seleme En Paylaşımcı Üye: mechul, duyguseli, ümmü seleme, farukarslan, gencdadaslar En Sevimli Üye: feride ![]() En Sinirli Üye: ![]() En Heyecanlı üye: En Sabırlı Üye: azra, katil En Sakin Üye: katil, En iyi İmza: zeynep, siyah gül 07 En iyi Kullanıcı Adı: En Efendi Üye: özgünirade, farukarslan, morte, katil, adem etyemez En Muhalefet üye: ![]() En Bilimsel üye: ![]() En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye: hepimiz ![]() ![]() En Özgürlükçü üye: ![]() En Aykırı üye: girip de hakaret edenler... En iyi Yorum yapan Üye: adem etyemez En Kendine güvenen Üye: duyguseli, katil En Anlaşılamaz üye: ![]() En Anlaşılır üye: k@rfez, morte, feride... (hepsi) En Yeteneğini yansıtan üye: mechul unuttuklarım için kusra bakmayın ![]() Konu NS tarafından (04-14-2009 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() En Kendine güvenen Üye: .......neşe,ishak yılmaz
senin enlerinde olmak hemde böyle güzel kategoride yer almak çok güzel ..enlerin arasında yer verdiğin için teşekkür ederim ak kelebek |
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() -- Diğer enlerinde yer veren arkadaşlara da çok teşekkür ettim. Vâr olun. ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (04-17-2009 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak, ak forum, ak parti, ak parti forum, akparti forum.com, ay, ayın enleri, ayın üyeleri, duyguseli, en, enler, nisan, üye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|