![]() |
#21 |
![]() Aslında biz neden uğraşıyoruz ki ! Sizleri klendi halinize bıraksak zaten kendi kendinixzi yhiyip bitireceksdiniz. Bakın, Şaban Dişli, Dengir Fırat, Hüseyin Üzmez, Yeni Şafak ve vakit. Kendi içinizde hizipleşmeler başladsı. Kutuplaşmalar başladı. Gerisi artık çorap söküğü gibi gelir.
|
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Evet bu soruyu bizim sormamız lazım.. Siz neden uğraşıyorsunuz bizle..? Yapacak işleri olmayanlar başkalarının işlerine burunlarını sokarlar ancak.. Bir defa Hüseyin Üzmez'in bizlerle bir alakısı yok.. Her iyi kurumun,oluşumun içersinde kötüler çıkabiliyor değil mi..? Bu Hüseyin Üzmez kötümü demek...? Hayır orası beni ilgilendirmiyor.. Ama onun yapmış olduğu yada yaptığı iddia edildiği bir hatayı çalıştığı gazeteye ve destek verdiği oluşumlara mal ederseniz buda sizin cehaletinizi gösterir ancak..;) Dengir Mehmet Fırat ve Şaban dişli.. Bu büyükleirmiz kendi aralarında çatışma felan mı yapmış..? Hayır.. E ee peki nerenizden konuşup yorum yapıyorsunuz..? Ortada bir husumet,bir anlaşmazlık mı var..? Kim kutuplaşmış..? Saçmalamak için başka şeyler bulamadınız mı..? Konuşmak için bu kadar saçmalaşılır mı..? Pes.. |
||
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Parazit yapmayın ulusalcı geçinenler
![]() Özgün hocam bence abartmıyorum. Haber vaktimin şu son saldırışı belki başlık olarak normal olabilir Benim yenişafak gazetesine saldırmasına bir şey dediğim yok ben haberin içeriğini beğenmedim. Muhabirin ermeni asıllı oldugu özellikle ve kasıtlıca üstünde durulması vakitin faşist yüzünü ortaya koymaktadır. Madem Kişisel özgürlükleri tartışıyoruz. İsteyen özür diler isteyen dilemez. Vakit milletin özgürlüğünedemi karışacak ? Ben içeriğe ve usluba kızgınım . Bu gibi radikal gazeteler bizim davamıza zarar veriyor. Vakitin uslub bozuklugundan tutun , haberlerinin içindeki faşistçe yaklaşımlarına kadar bize ciddi zarar verdiğini açıkca görebiliriz. Sözde atatürkçü kesim bizi vakit gazetesi vasıtasıyla karalıyor. Vicdansız bunlar diyorlar Kanıt bu akplilerin gazetesi vakit kanser kadına acımıyarak onu karalamaya çalışıyor diyorlar Bunlar ve bu gibi radikal kruluşlar bize zarar verir . Ben bunu sonuna kadar savunurum . Ama konunun silinmesini istiyorum . Düşman sevindirmeyelim burada tartışarak |
|
![]() |
#26 |
![]() APO ya sayın diyen Erdoğasn degıl mı, askerlık yan gelıp yatma yewrık dıyten erdoğan degıl mı. İddia mı raporlarla saahıp kucucuk cocuga cınsel ıstısmarda bulundcugu ve sımdıde kucuk kızı alı koymaktan yargılanacak daha ne dıyım. Sizler BBP bayraktarlıgı yaparken kımsenbın sesı cıkmıyordu degıl mı rahmetlının fotografklarını kullanırken. sızın gıbıler kendı gozlerındekı mertegı gormezler baskalarının gozundekı cope saldırırlar. Sonucta foyaları meydana cıktı am hal dokuulmazlık zırhının arkasına saklanıyorlar tutuklanmamak ıcın AKP dekı gorevlerınden ıstıfa eıdyorlarda neden o kadar durusdtlerse mılletvekıllıgınden ıstıfa etmıyorlar komık olmayın yaptıkları bini aşmöış hakla daha ne konusuyorsunuz. Islamcı cematten olunca bir iki tane curuk cıkar dıyorsunuz ama ASTATURKCULERIN HEPSINI ERGENEKONCU TERORIST ılan edecek kadar ıkı yuzlusunuz
Daha saymamayayım isterseniz BAŞBAKANINIZIN incilerini. Sayın Ocalan diyen ta kendısı hala daha kalkmış neyını savunuyorsunuz. Siz once kendınıze bakacaksınız Konu ultrAstribun tarafından (04-19-2009 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flodd |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() sayın kelimesi bak sende diyorsun, sayın kelimesi ağızdan çıkar ama başbakan sonradan sayın dediğine dair özür diledi uyuma, peki bu ulusalcıların apoyla görüntüleri samimi pozları afedilecek bir cinstenmi soruyorum.
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() O zaman BAŞBAKANINIZ agzından çıkanları kulağı duymuyor. Dahasıda var. Başbakanınızın ıncılerı bayrak torenlerınde oyle ayakta dıkılmenın hıc bır mantıgı yok fdıyen de basbakanınızdır. buynu sakın unutmayın bu alalanene bayraga saygısızlıktır.ç
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() şehit analarına hakaret eden ulusalcılara ve kuvvayi milliyecilere ne demeli sana bunnla ilglli ses kayıtlarını göstereyim o günden bugüne bir özür yok.
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
PEKİ NİÇİN ERGENEKONCU VE APONUN KANKASI DOĞU PERİNÇEK'İ DESTEKLİYORSUNUZ....ODA ERGENEKOCU VEYA DEĞİL...APOYLA KOLKOLA GİRİP BİRBİRLERİNE SEVGİ ÇİÇEKLERİ VERİRKEN HİÇ DOĞU BEYE BİŞE DEMİYORDUNUZ...BİRDE ULUSALCI OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN DEĞİLMİ.... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|