![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
"At gözlükleri sadece atlara yakışır" sözünü sever ve yeri geldikçe kullanırım, hakaret içeriyor mu? Size göre öyledir, bana göreyse durum anlatıyordur. Ama yook illa ki ayıp ettiniz derseniz, eşeğe vurursan semer eşektir yine ifadesinde bir hakaret görmediğinize göre bunda da alınmamanız uygundur(biliyorum o ifadeyi siz kullanmadınız lakin aynı fikri savunanlar arasında da bir otokontrol mekanizması olmalıdır, hakkaniyet sahibi insanlar olabilmek için) Bazı şeyler ayağa düşürülmemelidir demişsiniz, bunun ölçüsünü kim belirleyecek? Madonnayı da getirsinler, okutsunlar efendim Kuranımızı.. Ne yapacaksınız? Önce abdest aldırıp üstünü basını örtüp öyle mi okutacaksınız yahu sinirden ellerim titriyor böyle birsey mümkün müdür? Böyle bir davranış/zorlama o insanı daha da soğutmaz mı? Allah aşkına Kuran İNSANLIĞA İNMİŞTİR sadece MÜSLÜMANLARA değil. Biz siz ya da birileri bu dini koruyup kolladığı için mi varlığını sürdürüyor sanıyorsunuz? Özellikle yabancı insanlar diyelim ki Madonna, okusun.. Hitap edeceği kitleleri düşünün. Arasından bir kişi dahi çıkıp merak edip yahu bu Kuran ne diyormuş desin merak etsin, araştırsın, sonrasında ister müslüman olsun isterse Müslüman olmasın bu çok büyük bir şeydir. Büyük resme bakalım rica ederim.. |
||
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
demedim mi, hayko cepkin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|