|
![]() |
#1 |
![]() kardesim benim kastim o yozlasma degil hatta birileri gibi yok hristiyanlasacagiz kaygisida degil bana göre ibadet özgürlügü olmalidir..
avrupada yasayan birisi olarak kastimi söyleyim escinsselik konusu mesela yumusak karnimizdir, uyusturucu konusu mesela yumusak karnimizdir, düsünce özgürlügü adi altinda dinlere ve peygamberlere edilen hakaretler yumusak karnimizdir.. bu örneklet uzar gider yoksa ask-i memnu, yaprak dökümü,binbir gece her türlü entrikayi, carpik iliskiyi ve rezaleti alenen sahneleyen dizilerin izlenme rekorlari kirdigi bir ülkenin daha ne kadar ahlak erozyonuna ugrayacagi tartisilir!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Avrupa'da yaşayan müslumanlar nasıl İslama sıkı sıkı sarılabiliyorlarsa,ülkemizde de sapkınlığın,ahlaksızlığın zirve doruklarını görebiliyoruz. Ben Avrupa'da ki ırkçılığın,islam karşıtlığının,müslumanlara olan hoşgörüsüzlüğünün Türkiye'nin üye olmasıyla olumlu yönde ilerleyeceğine inanıyorum. Avrupa'daki müslumanları yanlız değil sözcüsü,destekçisi olarak Türkiye'nin bu rolü üstleneceğine inanıyorum. Avrupa'da İslama merak uyananların,müslumanlıkla şereflenenlerin hal diliyle gördükten sonra büyük bir hızla yayıldığı haberlerini Allah'a şükür çokça duyuyorum. Bu düşüncemden dolayı beni hayalperest olarak görenler olabilir ama bir de madalyanın öteki yüzünün es geçildiğini görüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|