|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Fethullah Gülen'e karşı olmak başka şeydir, onu eleştirmek başka şeydir. Lütfen aradaki farka dikkat ediniz. Kimsenin Fethullah Gülen'i putlaştırdığı yok! Her ne kadar Fethullah Gülen hocaefendi çok değerli bir din âlimi olsa da, onun da yanlışları vardır; ama bu konudaki tavrı doğrudur. Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Mehmet Özkara ile yapılmış olan bir röportaja yukarıda verdim. O röportajdan da anlaşılacağı gibi, İsrail'den izin alarak da Gazze'ye yardım yapmak pekâlâ mümkündür. Yukarıda yer vermiş olduğunuz Ayet-i Kerimeleri, Fethullah Gülen'e veya onun cemaatine yükletmeniz doğru olmaz. Fethullah Gülen'in yazmış olduğu kitaplarla İslam'ın yolunda olduğu ve İlâ-yı Kelimetullah davasının, yani Allah'ın yüce isminin yükseltilmesi davasının sevdalısı olduğu çok açık ve nettir.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ayrica, ben kimseyi bu ayetlere dayanarak suclama yapmadim... Sadece "Kalblerinde hastalık bulunanların: "Başımıza bir felâketin gelmesinden korkuyoruz" diyerek onların arasına koşuştuklarını görürsün" ayetinde gecen anlami belirtmek istedim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Mavi marmara gemisine iktidar sahip cıkmasaydı , diplomatik yoğunluk gösterilmeseydi israil yine her zaman ki gibi pişkin pişkin hareket edecekti. Şimdi bile kısıtlı yaptırımlarımız var daha ilerisi zaten mümkün değil olması gerekende bu zaten. Kendi ülkende bile filistin davasını dava olarak görmeyen kör zihinler var. İktidarın dışında hangi muhalefet bu davayı sahiplenmiştir. Ağız ucu ile olanın dışında tabiiki.. İsrailin vahşetini kaldıracak olan kan değildir. Mavi marmara ile zülmün varlığını dünya ya taşımış olsan bile gelişmiş lobileri ile bunu önlemeleri pek zor olmuyor.. Eee o zaman ne faydası oldu demek akla gelmezmi.. İsrail gibi terör devletini yıkacak olan şey bilimde teknolojide kuvvetli nesillerin varlığıdır cihat kavramını asra göre yorumlayan zihinlerin ön planda olduğu bir kuşak elbet bu acıya son verecektir.. Olimpiyatları eleştiren zihniyetin yarın bu adımlar ile lobisel oalrak güclenmelerini ülkelerinde kuvvetli konumlara gelen insanların bu davaya hem siyasi hemde ekonomik olarak sahip cıktıklarını görünce zalimlerin etkisinin azaldığını göreceğiz.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Hocam, dusuncelerinize saygi duyuyorum fakat katilmiyorum... Selametle! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Aslında SP partisinin siyasi görüşü ile Ak partinin siyasi görüşü arasında ki fark bu anlayışa örnek olabikecek düzeyde.. Milli görüş zihniyeti ile hoşgörü , milli zihniyetin aktivideleri ile Hocaefendinin faaliyetleri geçmişte olduğu gibi yine tezat işliyor. Bu meseleye bakış acısı ile bu meselede zafer edinme yöntemleri niyetler halis olsada yöntemler farklıdır. Aslında ne hoca efendi nede milli görüş İsrailin hiç bir eylemine sahip cıkmaz onun lehine hiç bir beyanda bulunmaz. Ortada vahşet varsa içinde zerre vicdanı olan bunu engellemek için mücadele verir. Yalnış anlaşılma hep bu vahşet ile mücadele etme yöntemlerinin farklılığı gerisi teferruat inanın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
İşgalci İsrail'in Filistin Hallkına yapmış olduğu zulümlerin bitmesi ve İsrail'in işgal ettiği Filistin Topraklarından çekip gitmesi hepimizin hedefidir. Bunu sağlamak için ise doğru yöntemlerin kullanılması gerekmektedir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
fethullah gülen, kudüs, mescid-i aksa, röportaj |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|