| Siyaset Forum Anketleri Siyaset Forum içi anketler bölümü. |

| Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
| Cihannur |
|
21 | 32.81% |
| Vuslata Hasret |
|
23 | 35.94% |
| Feride |
|
30 | 46.88% |
| Ukbâ |
|
42 | 65.63% |
| Mavera (Galevera) |
|
29 | 45.31% |
| barışcan |
|
23 | 35.94% |
| HaArP |
|
18 | 28.13% |
| Ak-Fırtınası |
|
14 | 21.88% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
#121 | |
|
Alıntı:
![]() "Huzur olmaz" derken, "o listede iken diğerlerine başarı gelemeyeceğini" demek istediniz demi ![]() Öyle düşünmeyin efendim, aslında işin esası derinlerden adam toplamak... Yeterki adamınız olsun ![]() Malüm ülkemiz yeraltı kaynakları bakımından zengin olduğu gibi yeraltı insanları bakımından da sayılı ülkeler arasındadır Derin insanlarız vesselam =)) "Yok ben kendi ayaklarım üzerinde durup, alnımın teriyle listeye girip, birinci seçilmek istiyorum" derseniz, boşa kürek çekersiniz Hiç olmazsa Cihannur Abimiz gibi yapın, bol keseden vaatte bulunun Vaat de parayla değil ya =)) |
||
|
|
|
|
#122 |
İyidi bak bu açıklamalar. Yalçın söylemişti Nun ile mücadele edemessin diye ama aldırış etmemiştim haklıymış. Birde Cihannur 'un takdiğine ben bir göz atayım. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Messi nerden çıktı Cihannur. Maşaallah konu yarışmadan daha çok genel kültür zemini olmuş.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Alıntı:
Belki şaka olarak demişsiniz ama gerçekleri içeriyor... Sonuna kadar katılıyorum sözlerinize... |
||
|
|
|
|
#127 | |
|
Alıntı:
Sen bu "derin" işlere fazla kafayı takmışsın.. Ama takılmayacak gibi de değil haklısın: D Konu Feride tarafından (07-06-2010 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
#128 |
|
bende iki kişi dışında herkese oy verdim
başarılar ![]() biri zaten novek )) |
|
|
|
|
|
#129 | |
|
24 Saat geçmiş başlıkta "tık" yok... Hadi beyler, hadi bayanlar canlanın! Başlık sünmesin aşağılara doğru
![]() Sayın Ukbâ da açık ara önde ha Amaaaaa hiçbir şey için son değil, daha ben kullanmadım ben, anladınız cemaat! Hediyelerimi kargoya verin, istediğim adrese yollayın, malum ne kadar hediye o kadar oy ![]() Alıntı:
![]() Estağfirullah efendim, sizler konuşunca susmasını biliriz, siz o değerli yorumlarınızı esirgemeyin yeterki ![]() |
||
|
|
|
|
#130 |
|
Nun Abla başlık elbet sönecek, baktıkça üzülüyorum...
novek'e neden kimse oy vermiyor? adam yarışma başladığından beridir aynı... üzülüyorum gördükçe, yazıp konuyu güncellemek içimden gelmiyor ![]() |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|