![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Şimdiye göre yorum yapıyorum...cenaze için alıyorlardır onuda kırk çemberden geçirip laik olan bir imam bulacaklarıdır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() kimi sevip sevmeyeceğimi sana soracak değilim Eşref...
benim her yazdığıma cevap vermek durumunda değilisin... zira bak ben senin yazdığına cevap vermiyorum... herkesin düşüncesine saygılı olmayı öğrenin... Senin demenle atatürkü sevecek değilim... bir başkasının demesiylede nefret edecek değilim... Atatürke tapıyorum diyenlerin dediği laftır bu... Atam Atam sen kalk ben yatam diyenlere git bana değil... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
![]() Alıntı:
Sev-sevme tartışması yapanlar, cehaletin pençesinde olan ya da 3-5 yaşındaki bir çocuğun zekasıyla eş değer bir zekaya sahip olanlardır. O mesajı içerik olarak sağlıklı bir şekilde analiz edersen, göreceksin ki konunun yazdıklarınla bir alakası yok. Artık Türkiye'de çok şey değişti. Rahat ol. Kimse kimseye düşünce konusunda baskı yapamaz. Alıntı:
http://tr.fgulen.com/content/view/18155/12/ Askerimizden hep bunu bekliyoruz Konu Eşref tarafından (03-23-2011 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
Atatürkü gereksiz durduk yere yüceltme sevdanızı anlamam... Atatürke duyduğun minneti Fevzi Çakmak'a Kazım Karabekir'e Ali Fuat Cebesoy'ada duymanı isterim... Bak bunlarda Milli Mücadele Kahramanları... Onlara bir tek laf ettiğim görülmemiştir... Niye demek ki düzgünler... Kabul edin Atatürk Rakı masasında yönetti devleti... Bir çok din adamı asıldı... Bursa'da özellikle... Niye onları yazmassın... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Bizim yazdıklarımızla o insanlar ne yüceltebilir ne de küçültebilir. Ben ne biliyorsam, onu yazarım. "Rakı masasında ülke yönetti" dersen, onca Osmanlı aydını, onca Osmanlı subayı, koskoca Osmanlı padişahı, bir sarhoşun oyununa mı geldi diye de sorarım? Bu konuyu tarih kısmında tartışmamız daha hayırlı olacak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
Aynen öyle oldu... Atatürk'ün tek hedefi ideallerini gerçekleştirmekti... Bunu herkes söylerken itiraz nicedir... ![]() Çankaya sofrasının asıl anlamı budur... Bakma sen şimdi sanatçı-oyuncu felan çağırılmasına... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
![]() Vahidettin Han sürgün yıllarındayken, torunu Atatürk'ü kötüleyen bir şarkı söyler. Vahidettin bunu duyunca torununu çok kızacaktır. Der ki "Senin dilini keserim. O memleketi kurtardı. Bir daha duymayacağım." Osmanoğulları, dedelerinin sürgünde bile hiç Mustafa Kemal hakkında kötü söz söylemediğini, kırgınlıkları olmasına rağmen onu koruduğunu söylemişti. Şimdi düşünüyorum da Vahidettin Han bugün kimlerin dilini keserdi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Sanki tek kurtardı...
Cephede bile değildi... Atatürk Stratejistyendi... Ama asla tam manasıyla bir asker değildi... ![]() Plan ve Programlamacıydı... Cephede savaştı demeyin Gülerim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|