![]() |
#61 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#62 |
![]() El Emin haklısın kardeş ben hatalıyım kusura bakma . Yalnız sana şunu diyeceğim benim şu zamana kadarki duruşumu anlamadın ama şu dakikadan itibaren anlaman için elimden geleni yapacağım .
Konu EZEL tarafından (06-25-2011 Saat 04:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
![]() Alıntı:
Elinden geleni yapmana gerek yok bırak saldım çayıra mevlam kayıra ;) Madem öyle dedin sana bir şey diyim sakın unutma; Bu forumda olan yalçın başkan adem üstad mavera gibi üstadı anlamaya çalışanlarla karıştırma beni. Onlar anlamak isteyip anlayabilenler ama ben değilim. Onlar gibi vurana elsiz sövene dilsiz ve gönülsüzde değilim.. Mevlanayıda severim ama onun dediklerinide uygulayamam.. Gelecek olan varsa adam olsun öyle gelsin.. Bana karşı ne ekerse on kat fazlasını biçer...İster müspet ister menfi.. Hadi iyi geceler... Konu El Emin tarafından (06-25-2011 Saat 04:29 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Arkadaşım bunlar nasıl sözler...sizin düşünce özgürlüğü diye söylediğiniz zırvalıklar benim özgürlük alanımı ihlal ediyor....fikri yorum yapılacaksa yapılır ama kalkıp birçok insanın saygı duyduğu kendine örnek aldığı alim zatlar hakkında istediğiniz gibi atıp tutamazsınız.
Varsa o çok bildiğiniz doğrularınız siz onlarla yaşayın ama burda saygı çerçevesinde tartışın lütfen Son zamanlardaki cemaat ve alim zatlar üzerine açılan konuları tüm forum üyeleri olarak hortlatpı aynı eksende tartışmaktan yorulmadınız mı.Bir seçimden çıktık ve şuanda hassas dengeler içinde olan ülkemizdeki diğer konulara eğinin biraz da. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
![]() La olm kırmayın diyorum birbirinizi...
açın İbrahim Ethem Yüksel Üniversitesi beleş okutayım hepinizi... Rektör ben olcam ama... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|