![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
Kanuniyi sapık olarak gören hatta tüm osmanlı padişahlarını kadın ve zevk düşkünü sarayda karı oynatan olarak gören milyonlarca kişide var ![]() Her şahıs tartışılır aslında ama bunların tartışılması çok ama çok nadir gerçekleşen olaylardır.. |
||
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (06-25-2011 Saat 04:07 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Yoo,
Çalıda gül bitmez ,cahile söz yetmez sözündeki hakikatı hatırlayıp ,seni mahalledeki sidik oyuncusu arkadaşlarına baş başa bırakıyorum ;) Konu El Emin tarafından (06-25-2011 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
![]() nasıl kalkışabiliyorlar böyle asılsız,saçma karalamalara... Rabbim ıslah etsin... |
||
![]() |
![]() |
#56 |
![]() unıversitelerin ismi aynı kalsın fikir degistirdim..he belkı ozel yaptırcak olan varsa istedigi gibi yaptırır zaten ona da karısamam..
|
|
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
İnsanlar başaklar gibidirler,doldukça eğilirler..Galiba montaignenin sözüydü.. Malum toplumda gerçekten hadsafhada bir cehalet var.. Ve yine malumunuzdur ki cahilin gözü kara dili pektir hiç bir şey tanımaz.. |
||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Canını yakarım dedin ama canı yanıp işi edebe bağlama çabalarını boşver bence hiç samimi değil... Edeple gelen lütufla gider dostum... ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|