|
![]() |
#1 |
![]() iranın dini liderleri her platformda sahabeye,halifelere hakaretin haram olduğunu dile getiriyor kardeşim...
suriye konusundaki tavrı kendisine göre haklıdır.Bizim ülkemizin tavrından pek bi farkı yoktur... Müslümanların lehine olan herşeye yardım etmiştir iran.Bosnada,filistinde,lübnanda direnişe verdiği desteği bilmeyen yok... bunu direnişin liderlerinden duyuyoruz bizzat... la yusel olduklarını iddia etmiyorum edememde ne şeytandır ne melektir iran tarihte saygı duyduğum bütün devletler gibi... kendi ekollerine göre haksız olmasada islama göre yaptıkları haksızlıktır... mustafa islamoğluna,hayrettin karamana,nurettin yıldıza,abdulaziz bayındıra gibi isimlere yaptığı redediyelerde ne kadar haklı acaba ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Terennüm abimin paylaştıgı yazıyı önemsiyorum,gözlerinizi gerçeklere kapatmayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
al bakalım bu cennet-cehennem meselesinin aslı http://www.senaidemirci.net/yazilar....&makaleid=2710 hayrettin karamanın sözünü pat diye alıp gayrimüslimleri cennete soktu demek doğru değildir...zaten kendisi iftitaralara cevaplar yazılarında bunun iftira olduğunu açıklamıştır.... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
“İman edip makbul ve güzel işler yapanlara gelince… onlar cennetlik olup orada ebedi kalacaklardır(Araf, 7/42) “Günah işleyip de günahın kendisini her taraftan kuşatıp kapladığı kimselere gelince onlar cehennemliktir. Hem de onlar orada devamlı/ebedî kalacaklardır”(Bakara, 2/81). “Bizim ayetlerimizi yalan sayan ve kibirlenerek onlardan yüz çevirenlere gelince, onlar cehennemliktir, hem de orada devamlı/ebedî kalacaklardır”(Araf, 7/36). “Kıyamet günü, insanlara hitaben “Ey cennet halkı! Artık -sizin için- ölümsüz bir ebediyet vardır. Ey Cehennem halkı! Sizin için de ölümsüz bir ebediyet vardır” (Buharî, Rikak, 51; Müslim, Cennet, 40; Tirmizî, Cennet, 20). Bu ayetler ve hadisler sabitken,mustafa islamoğlunun uydurdugu Hz.Ebubekir,Hz.Ömer gibi sahabelerin cennetin ebediliğini sorgulamış oldugu yalanını senin aklın alıyormu muhterem ? Mustafa İslamoğlunun kaynak gösterdiği akıl hocası kim ibni kayyım,o kim ? ibni teymiyyenin öğrencisi,ibni teymiyyenin kim oldugunu bu kardeşinden daha iyi anlatacak olan bir kitap tavsiye edeyim;Ahmed Davudoğlu-Din tahripçileri..Ön sözünü necip fazıl üstad yazmıştır,okumanı tavsiye ediyorum. Konu Hüdavendigâr tarafından (07-01-2011 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|