Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 07-01-2011, 15:34   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dünyalığa meyletmişlerin en büyük kılıfıda budur diye düşünüyorum..nedir o:
kendi iktidarını ve saltanatını:ben gidersem abd gelir ben düşersem israile karşı savunmasız kalırsınız..yıllardır ortadoğuda böyle olmuştur..yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmek..
Ne yazık ki Afganistan, Irak öldürülmüştür ! Sıra Suriye İran ve Türkiyededir ! Söylemler deccali haberlerde tekrar etsede ! Hakikat sonuçlar değil midir ?

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-01-2011, 15:37   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yazık ki Afganistan, Irak öldürülmüştür ! Sıra Suriye İran ve Türkiyededir ! Söylemler deccali haberlerde tekrar etsede ! Hakikat sonuçlar değil midir ?
şunuda unutmayınız herkesin bir hesabı varsa cenabı rabbül alemininde bir hesabı kitabı vardır..kimler bu ülke için hesap yapıyorsa şunu unutmamalı..bu millet hesap bozan bir millettir (Allahın izniyle)
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2011, 15:39   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
şunuda unutmayınız herkesin bir hesabı varsa cenabı rabbül alemininde bir hesabı kitabı vardır..kimler bu ülke için hesap yapıyorsa şunu unutmamalı..bu millet hesap bozan bir millettir (Allahın izniyle)
Müslümanların Milletinin içinde hesap bozanlar her zaman olmuştur olacaktır ! Azınlıkta olsalar Cihadları, Mücadeleleri, Mukateleleri, Duaları ve Ahir zaman hakikatleri Deccaliyetin mahvolmasını engelleyemez ! Mesele kim Hak'ta ısrar eder kim kasıtlı bilerek mürted olur !!!
Alt 07-01-2011, 15:41   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslümanların Milletinin içinde hesap bozanlar her zaman olmuştur olacaktır ! Azınlıkta olsalar Cihadları, Mücadeleleri, Mukateleleri, Duaları ve Ahir zaman hakikatleri Deccaliyetin mahvolmasını engelleyemez ! Mesele kim Hak'ta ısrar eder kim kasıtlı bilerek mürted olur !!!
ben üzerime düşen vazifeyi yaparım Rabbimin işine karışmak haddime değildir..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2011, 15:47   #5
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
ben üzerime düşen vazifeyi yaparım Rabbimin işine karışmak haddime değildir..
Haşa ve Kella... Lakin Allah c.c. buyurur :

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla

Tevbe 12.Eğer antlaşmalarından sonra yeminlerini bozup dininize dil uzatırlarsa, küfrün ele başlarıyla savaşın. Çünkü onlar yeminlerine riâyet etmeyen kimselerdir. Umulur ki, vazgeçerler.

13.Yeminlerini bozan, peygamberi yurdundan çıkarmaya kalkışan ve üstelik size tecavüzü ilk defa kendileri başlatan bir kavimle savaşmaz mısınız? Yoksa onlardan korkuyor musunuz? Oysa Allah, -eğer siz gerçek mü'minler iseniz- kendisinden korkmanıza daha lâyıktır.

14, 15.Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin, mü'min topluluğun gönüllerini ferahlatsın ve onların kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tövbesini kabul eder. Allah hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.

16.Yoksa; Allah içinizden, Allah'tan, Resûlünden ve mü'minlerden başkasını kendilerine sırdaş edinmeksizin cihad edenleri ayırt etmeden bırakılacağınızı mı sandınız? Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)