|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Hizbullah'ın isminin ne şekilde olursa olsun bu toplumun geneli tarafından kabul görmüyor...şimdi hizbullahı aklamaya çalışmak yerine mustazaf-derin çalışmalarından bahsetmek lazım ve Hizbullah'ın h si geçmemeli vatandaş Hizbullah'ı duyunca hemen kalkanları kuşanıyor ondan sonra sen Allah'da desen adamın bir kulağından giriyor öteki kulağından çıkıyor...Daha öncede tartıştık bu konuyu belki ben ifade edemedim kendimi belki fevri davrandım.Benim fikir ve görüşlerim bu yönde...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
seni çok iyi anlıyorum. dikkat ettiysen Hizbullah demeden bazı kardeşlerimiz tanımıyor ve konuda hiç hizbullah adı geçmemektedir. iki isimden ayrılmaz ikili olmuştur ve ayırmak mümkün değil. sen mustazaf dersin biri Hizbullah der sen Hizbullah dersin biri mustazaflar der. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() böyle iyi şuan ve 5 yıl sonra böyle bir sorunun olmayacağını düşünüyorum. 5 yıl önce adını dahi anılamıyordu. hatta sizin bile karşı tavırlarını hatırlıyorum ne kadar ön yargılı olduğunu. adı bile anılmazken Şuan çoğu kardeşimiz "Hizbullah cemaati" demektedir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
mustazaf-der takip ettiğim hareketlerden birisi o yüzden hizbullah ismiyle bir gelecek göremiyorum.Hizbullah ismi bir yük gibi gözüküyor bana |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|