|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ben ülkemi bölüp parçalamaya, ülkem üzerinde ayrı bir devlet kurmaya çalışmıyorum. Ülkemin asker, polis, sivil, kadın, çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden insanlarını bombayla, uzun namlulu silahlarla ve diğer silahlarla öldürmüyor, yaralamıyor, sakat bırakmıyorum. Ülkemin insanlarını kaçırıp öldürmüyorum. Bunları yapan veya bunları yapan bir terör örgütünü destekleyen kim olursa olsun, ben bile olsam vatandaşlıktan çıkartılıp ülke dışına gönderilmelidirler. PKK vatan haini bir terör örgütüdür. PKK'yı destekleyenler de vatan hainleridirler. Vatan hainlerinin vatandaşlıktan çıkartılmaları da normal ve doğal bir uygulamadır. ![]()
![]() Konu Cihannur tarafından (09-28-2011 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Alıntı:
bölücü terör örgütü btö ![]() tamam hemen giderler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Alıntı:
bende şöyle birşey söylesem ne dersin Kuzey ırak turklerin babasının malı mı Arapların toprağı içindeki hainleri hangi hakla arapların toprağıan gönderirsin. bi de bundan emin misin yapmıyor mu yapmamış mı ? Konu Ammar tarafından (09-28-2011 Saat 04:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
PKK'lı vatan hainlerini Kuzey Irak'a göndermek için Kuzey Irak'taki yönetimle anlaşmak yeterli olur zannedersem. Eğer sadece Kürdistan Özerk Yönetimi'yle değil Irak Merkezi Yönetimi'yle de anlaşmak gerekiyorsa bunu da yapmak için uğraşılmalıdır. BTÖ'ye yardım, yataklık yaptıkları; sözle, yazıyla vd. propaganda yöntemleriyle BTÖ'ye destek verdikleri mahkeme kararıyla tespit edilenler vatandaşlıktan çıkartılmalıdırlar. Yani vatan haini oldukları delil veya delillerle tespit edilmiş olanlar vatandaşlıktan çıkartılmalıdırlar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|