|
|
|
|
#1 |
|
diyorsun ki bu adamlar bu milletin anasını nasıl ağlatırızı yazıp çizmişler icraata dökmemişler icrata dökülmeyen ana ağlamasının senaryosu ile bunlara cezamı verilir?Asker nasıl darbe yaparızın senaryonusu yazıp çizeceğine 30 küsür yıldır bitirilemeyen pkknın bitirilmesi için senaryolar çizseydi bizde onları başımıza taç etseydik...
rikopaşam sen bu senaryonun neresindesin?
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Birde sizler anlatılmak isteneni anlamamışınız, adam demişki evet yargılansınlar suçlularsa cezasını çeksinler ama adil yargılansınlar. İçeri alınanların çoğu iddia üzerine yatıyorlar orada. O belgeleri senaryoları hazırlayanların çoğu emekli olmuş, bazıları ölmüş ve senaryolarda belgelerde adı geçen bu kişilerin yerlerine başkaları yazılmamış yani dökümanlar güncellenmemiş. Bu da böyle bir durumun artık geçerli olmadığını askerin böyle şeylerle işi olmadığını göstermezmi sizce. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
evet evet eminim senin dediğin gibidir hükmü yoktur onun için mi her 10 yılda düzenli darbe olur bu memlkette? geçiniz paşam geçiniz bunları..bırakın postal yalayıp askere dalkavukluk yapmayı..herkes haddini bilecek herkes işini yapacak. Asker bu milletin ensesinde nasıl boza pişiririmin hesabı yapmayacak..benim cebimden çıkan vergileri alıp helikopterlerle pikniğe gitmeyecek..eratın eline pimi çekilmiş bombayı çekip ana kuzularını yoktan yere feda etmeyecek..ülkeyi karıştırmak için heronlarla canlı infazları seyretmeyecek..birliğinde öldürülen askere eğitim zaiyatı deyip ailesine teslim etmeyecek..milleti fişlemek için askeri uçakları kaldırıp köyleri takip etmeyecek(bknz:bilvanis) başbakana mesaj vermek için alçak uçuş yapmayacak..vel hasıl kelam asker kışlasında kendi görevine dönecek..senin dediklerin yada o zatın dedikleri lafu güzaftır benim için.. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|