|
![]() |
#1 |
![]() Okumadım ama sanırım haberde 'eylem gerçekleşmediği için darbe planı da geçersiz' diye geçiyor sanırım ? Eğer böyleyse,Antalya da yakalanan canlı bomba serbest bırakılmalı,sonuçta eylemi gerçekleştirmedi,sadece plan aşamasındaydı.
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Mesela canlı bomba işinde şöylede düşünebiliriz, adam taktı bombaları gitti alışverişi merkezine, baktı çoluk çocuk kadınlar insanlar... adam düşündü vicdanı el vermedi insan olduğunu hatırladı, birilerinin kuklası olduğunu düşündü ve gitti teslim oldu veya teslim olmaya giderken yakalandı. Bu durumda karışık, insan ne der bilemiyor. O yüzden her olayı kendi içerisinde değerlendirmek gerek. Senin yaptığın gibi işine geldiği gibi yorumlarsak, elmayla armut karışır ve kimsenin yararına olmaz. Sırf haklı çıkacağız diye doğru olanı saptırmak, görmemek kişiye birşey kazandırmaz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Kaldı ki içerideki kişilerin içeride olması kişisel olarak bana zerre kazancı yok,bu yüzden sırf suçlu kılmak için istediğim gibi yorumlama yapmam ![]() Ergenekon mesela,tutuklama başladığından bu yana adı konmuş/yeni birşey değil,çok eskilere dayanan bir örgüt yapılanması.Zaten darbe illa ki tank sürmek değil,hatta tank sürmek bile bu yapıya birer örtü.Ama kimi ahmaklar bu davanın ismini kendilerinin koyduğunu söylüyor ![]() ![]() Bu davalar daha hiç bir şey,olayların %10 u bile değil bana göre,daha ilerlenmesi gereken çok yol var. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|