Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-09-2012, 01:58   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adamın yıllardır yaptığı şey buymuşta millet yeni yeni görmeye başladı...

anayasa değiştide ne oldu kimi yargıladın...

anca kendi işine gelen maddeleri geçirdi milletede adeta genel seçim havasında servis etti.... ondan sonra kaptı oyları...

ben o 12 Eylül'ü gördüm diye evet bastım Allah'ıma...

Pişman oldum mu ? Oldum.. Haram olsun dedim mi dedim...
12 eylül referandumunda gecen her madde türkiyenin önünü acmisdir..
orada anayasa mahkemesine yeni düzenleme geldi ve ülkenin önündeki en büyük engel kaldirildi..
yargitay ve danistayda yapilanma degistirildi o eski köhnemiz zihniyet kaldirildi..
askerler, sivil mahkemede yargilanmaya basladi darbeciler yargilandi..
12 eylül sembolikte olsa yargilaniyor ve kenan evren su anda zanli..
parti kapatmak artik o kadar kolay degil..
anayasa mahkemesine bireysel basvurular yapilabiliyor ve meyveleri aliniyor..
isci haklari genisletildi buda grevlerin azamiye inmesine neden oldu..
sormasi ayip sen 12 eylüle niye evet verdin yani yukarida saydigim maddeler degisti ve uygulaniyor yani sen ne yapilmasini bekliyordun..
he bu arada büyükanit icinde sorusturma acildi ;)

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-09-2012, 02:02   #2
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12 eylül referandumunda gecen her madde türkiyenin önünü acmisdir..
orada anayasa mahkemesine yeni düzenleme geldi ve ülkenin önündeki en büyük engel kaldirildi..
yargitay ve danistayda yapilanma degistirildi o eski köhnemiz zihniyet kaldirildi..
askerler, sivil mahkemede yargilanmaya basladi darbeciler yargilandi..
12 eylül sembolikte olsa yargilaniyor ve kenan evren su anda zanli..
parti kapatmak artik o kadar kolay degil..
anayasa mahkemesine bireysel basvurular yapilabiliyor ve meyveleri aliniyor..
isci haklari genisletildi buda grevlerin azamiye inmesine neden oldu..
sormasi ayip sen 12 eylüle niye evet verdin yani yukarida saydigim maddeler degisti ve uygulaniyor yani sen ne yapilmasini bekliyordun..
he bu arada büyükanit icinde sorusturma acildi ;)
Senin ülkeyi kurtarıyor zannettiğin adamlar kendi sistemlerini oturtuyor abi

Bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum...

Askerleri mahkeme karşısına çıkardılar ne oldu ? Bu olayı ergenekon'un peşine bağladılar...

İçeride yatan sanıklar daha hüküm yememiş yav... Adam hüküm yemeden 3 sene 5 sene yatıyor bu ne demek biliyormusun abi... Ne kadar saçma... Adamın suçu varsa aklarsın yoksa basarsın cezayı tıkarsın içeriye..

Haaa ben demiyorum ki içeride ki herkes suçludur suçsuzdur fakat yapılan eylemler beni böyle düşünmeye sevkediyor malesef.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 02:06   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin ülkeyi kurtarıyor zannettiğin adamlar kendi sistemlerini oturtuyor abi

Bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum...

Askerleri mahkeme karşısına çıkardılar ne oldu ? Bu olayı ergenekon'un peşine bağladılar...

İçeride yatan sanıklar daha hüküm yememiş yav... Adam hüküm yemeden 3 sene 5 sene yatıyor bu ne demek biliyormusun abi... Ne kadar saçma... Adamın suçu varsa aklarsın yoksa basarsın cezayı tıkarsın içeriye..

Haaa ben demiyorum ki içeride ki herkes suçludur suçsuzdur fakat yapılan eylemler beni böyle düşünmeye sevkediyor malesef.

ama simdi cevir, kazi, yanmasin yapiyrosun..ne degisti dedin bende saydim simdide kendi sistemlerini kuruyorlar diyorsun!..
ayrica uzun tutukluluklara bende karsiyim ve bunu her platformda dile getiriyorum.. malesef bizde tutuklu yargilama cezaya dönüstü..
mesela hic sevmedigim aziz yildirim 8 aydir tutuklu,ilker basbug tutuklu, cübbeli tutuklu ve yillardir balbay, tuncay özkan tutuklu yani bu adamlar niye tutuklu, ne zaman mahkeme sonuclanacak ya 10 sene tutuklu kalip, aklanirlarsa kim haklarini iade edecek..
bu adamlarin adi belli, yeri belli, durumu belli yok kacma, delil karartma gibi bir durum varsa tutukla ama sirf ideolojine ters diye tutuklama adil degildir..
ayrica bu adaletsiz yargilanmanin müsebbibi ak parti degildir, ak partide bunun cözümü icin adim atmisdir, atmaya devam edecekdir ki bence ivedilikle yapmalidir cünkü is cigrindan cikiyor!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)