|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
dur daha cikacak mahkeme karsisine heyacan yapma!.. kardesim hukuk okuyorsun ama hala daha demogoji yapiyorsun.. evren herhangi birisi degildir, bu ülkenin eski cumhurbaskanidir ve yillanmis bir davanin sanigidir ve kendiside 95 yasindadir yani dünyanin neresinde olursa olsun bu durumdaki insanlar tutuksuz yargilanir.. yada söyle bir örnek vereyim erbakan hoca mahkum oldugu halde cezasini hapiste degil evinde cekmisdir bu yasina ve konumuna binaendir.. yani bazi durumlarda bu gibi uygulamalar normaldir!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
neyse geçelim onu sen olaya parti olarak bakma diyosun bende bakmıyorum zaten particilik yapsaydım mustafa destici'ye oy verirdim ama allah korusun... ben çizgisini beğendiğim adama oyumu basarım dünya görüşüm kendimedir ayrıca tayyip erdoğan'ın senin söyleminle " bir öyle oynayıp bir böyle oynaması " bir Müslüman olarak beni rahatsız ediyor... Ve şu anda bu ülkenin rejiminin değişeceğine inanıyormusun ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
rejim degismese bile yumusayacakdir!.. yani artik o kati, dinini yasamak isteyenlere karsi yasakci, statükonun emrinde bir rejim olmayacakdir.. tabiki bu gecis süresi öyle hemen olmuyor.. ak parti mesela basörtüsü yasagi, katsayi sorunu, anayasa mahkemesinin degistilmesi gibi konulari sona birakti yoksa onu rp gibi olurdu.. su anda ülkemizdeki gelismeleri hayirli görüyorum tabiki bunun yani sira sancili bir sürecte var, bekleyip görecegiz nelerin degistigini, degisecegini!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|