![]() |
#51 |
![]() Dün gittim düne bilet bulamadım.. Bugüne de yer yoktu yani bugün de gidemeyeceğim.. Haberi alan koşuyor gece 23 bile seans açmışlar bugünün o bile dünden doluydu..
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Fetih 1453’e dikkat!
Herhalde biliyorsunuzdur... Bugün veya yarın, “Fetih 1453” adlı bir film girecek vizyona... Filmin yapımcısı Faruk Aksoy, bu film için, epey “masraf” yapmış!.. Faruk Aksoy’u, bilenler bilir... Daha önce “Recep İvedik 1-2-3”ün yapımcısı... Yani, “gençlere kötü örnek olan” bir filmi yapıp, bundan epey para kazanan bir adam... Faruk Aksoy; aynı zamanda “şarap” ve “viski”den geri kalmayan bir adam... Bunları söylüyorum ki; “Fetih 1453” filmine gitmeyi düşünürseniz, bir “beklenti” içine girmeyin!.. Çünkü bu film, zaten ilân edildiği gibi; bir “savaş ve aşk” filmidir... Daha öz ifadesiyle, Kanuni Sultan Süleyman dönemini çarpıtan “Muhteşem Yüzyıl”ın bir “sinema versiyonu”dur!.. Demek istiyorum ki; “dinî” veya “tarihî” bir film diye düşünüp de, “hayal kırıklığı”na uğramayın!.. Sadece şu kadarını söyleyeyim: Halen televizyonda oynatılan “İffet” filminde “Cemil” olarak rol alan ve “otomobilin camına sıkıştırıp İffet’e tecavüz eden” İbrahim Çelikkol, “Fetih 1453” filminde “Ulubatlı Hasan” rolündedir, iyi mi?!?.. Haa, bütün bunlara rağmen, yine de filme giderseniz, seyrettikten sonra beni arayıp da; “Bu ne rezalet” demeyin!.. Ben söylüyorum işte, “beklenti”ye girmeyin!.. Çünkü Faruk Aksoy, havayı iyi koklayan ve “para getirecek filmler”e imza atan bir adamdır... Benden söylemesi!.. HASAN KARAYA / AKİT GAZETESİ 16 Şubat 2012 |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#55 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
Filmi eleştirebilirsiniz ki benimde eleştirdiğim ve bildiğim tarihe uymayan yanları var ama el insaf yani o kadarda berbat değil... görüşünün neidüğü belirsiz cüneyt arkının filmleriyle büyümüş birisiyim ununkiler bundan daha berbattı... Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (02-18-2012 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
toprağım görsel olarak bir çaba var saygı duyarız ama inan beklentim cok yuksekti =) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Hasan Karakaya bu aralar iyice saçmalamaya başladı film yapan herkes para kazanıp daha iyisini yapmak için bu işe atılır..
Bu filmin yönetmeni Çağrı filmin'in yönetmeni değil o yüzden filmde dini motif eksikliğini eleştirmek ne kadar doğrudur şunu diyebilirsiniz filmin yönetmeni Osmanlı düşmanı bu daha mantıklı durur ![]() Bu yönetmene göre çok üstü düzey film olduğu ortada bu adamın çektiği filmleri göz önüne aldığımız da Harem den çıkmayan bir Fatih Sultan Mehmet tiplemesi de izleyebilirdik sonuçta yine gişe patlaması yapardı ![]() Eleştirin'in dozacını kaçırırsak yarın daha mükemmelini çekecek olan adam eleştiri kaygısıyla onuda çekmez.. Konu depare tarafından (02-18-2012 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|