Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-16-2012, 22:20   #18
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Very Soryy ?" ne oldu Türkçe yetmiyor mu ? sorryy moriii anlamıyorum kürdçe konuş !
Evet çok özürdilerim diye bir kelamın lügatimde yer almayışının ezikliğini yaşadım.
Alıntı:

senin basiretin zülme uğramış insanlara hatta müslümanlara propagamda demekse batsın böyle basirettt )

senin başörtüsüne karşı olup olmadığın beni pek ilgilendirmiyor ama şuan haberiddeki kardeşlerimizi haksız çıkarmak için 50 yi geçtim 100 takla attığın besbelli !
Öyle bir niyetim olsaydı, başka zaviyeden bakardım.

Alıntı:
bu arada senden birşey beklemiyoruz basiretinden belli bişey beklemiyoruz basiretini bizden esirge lütfen rica ediyoruz.
Temkin ve ihtiyattan uzak mücadelenin bedelleri şahsınızla sınırlı kalmaz. Bu neşir için söylemiyorum.

Alıntı:

Kürdistan'a duyurduk senin gibilerden çekinmiyoruz !

ayrıca konu Türkistanda olmuş Kürdistanda değil genel klültürünü geliştir.

ister hoşuna gitsin ister gitmesin ister leştiri kabul et ister muhalefet ister samimi bul ister buylma ister takla at ister amuda kalk bu ayıp iktidarın ayıbıdır.!!

tutnağaı polisi bağlamış müdür onun müdürü milli eğitim onun kanunsuzluk yapan onun memurları.

hakemin hiç bir suçu yoktur polisinle milli eğitiminle valinle kaymakamınla okul müdürünle çevik kuvvetinle sonra öğretmenlerinle bir kız çoğunun örtüsü ile uğracaksın dosyayı şişirip hakimin önüne koyacaksın sonra hakim yaptı bağımsız dersin hee tabi bizde yedik

Evet ya!! Bir an gaflete düşüp, Bursa'yı Kürdistan sınırlarında tahayyül ettim.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)