![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
ama simdi cevir, kazi, yanmasin yapiyrosun..ne degisti dedin bende saydim simdide kendi sistemlerini kuruyorlar diyorsun!.. ayrica uzun tutukluluklara bende karsiyim ve bunu her platformda dile getiriyorum.. malesef bizde tutuklu yargilama cezaya dönüstü.. mesela hic sevmedigim aziz yildirim 8 aydir tutuklu,ilker basbug tutuklu, cübbeli tutuklu ve yillardir balbay, tuncay özkan tutuklu yani bu adamlar niye tutuklu, ne zaman mahkeme sonuclanacak ya 10 sene tutuklu kalip, aklanirlarsa kim haklarini iade edecek.. bu adamlarin adi belli, yeri belli, durumu belli yok kacma, delil karartma gibi bir durum varsa tutukla ama sirf ideolojine ters diye tutuklama adil degildir.. ayrica bu adaletsiz yargilanmanin müsebbibi ak parti degildir, ak partide bunun cözümü icin adim atmisdir, atmaya devam edecekdir ki bence ivedilikle yapmalidir cünkü is cigrindan cikiyor! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
dur daha cikacak mahkeme karsisine heyacan yapma!.. kardesim hukuk okuyorsun ama hala daha demogoji yapiyorsun.. evren herhangi birisi degildir, bu ülkenin eski cumhurbaskanidir ve yillanmis bir davanin sanigidir ve kendiside 95 yasindadir yani dünyanin neresinde olursa olsun bu durumdaki insanlar tutuksuz yargilanir.. yada söyle bir örnek vereyim erbakan hoca mahkum oldugu halde cezasini hapiste degil evinde cekmisdir bu yasina ve konumuna binaendir.. yani bazi durumlarda bu gibi uygulamalar normaldir!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() 12 Eylül'de sen evet'i verip ülkene hizmet ettiğini sandın ya abi anayasa mahkemesi , yargıtay vs.... bunların iç yapısı değiştirildi değil mi ? Bu kime yaradı sana mı AKP'ye mi ?
Peki askeriyede seninde karşı olduğun gibi uzun süredir tutuklu olan insanlar var belki suçlu belki suçsuz bunları sivil mahkemede yargılatmak senin mi işine yaradı AKP'nin mi ? Orada herkesin dediği gibi 3 tane madde vardı... O 3 madde olayı bitirdi zaten diğer maddelere her Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşı evet derdi... Tayyip erdoğan kenan evren'i yargılayacağım deyip 1 ay geçmeden maaşına kendi vekili aracılığıyla zam yaptırıyorsa ve bunu sizler normal karşılıyorsanız... Yorum yok ki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
sorun sistemle alakali, rejimle alakali o acidan degisiklikleri hayirli görüyorum ki meyvelerini topluyoruz.. buyur basörtüsü sorunu sehvende olsa cözüldü, katsayi sorunu cözüldü, askerin vesayeti sona erdi, darbe yapmak artik suc.. dün bu isi demokrat parti, anap yapiyordu bugün ak parti yarinda b partisi farketmez o yüzden isimlere,partilere takilmayalim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() gerzek cüneyt...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
neyse geçelim onu sen olaya parti olarak bakma diyosun bende bakmıyorum zaten particilik yapsaydım mustafa destici'ye oy verirdim ama allah korusun... ben çizgisini beğendiğim adama oyumu basarım dünya görüşüm kendimedir ayrıca tayyip erdoğan'ın senin söyleminle " bir öyle oynayıp bir böyle oynaması " bir Müslüman olarak beni rahatsız ediyor... Ve şu anda bu ülkenin rejiminin değişeceğine inanıyormusun ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|