|
![]() |
#1 |
![]() cemaatin böyle bir hevesi olsa Türkiye dahil onlarca ülkedeki açtıkları yüzlerce okul üniversite yurt gibi kurumlarına koyarlardı ismini gayet... 1 tane bile bulamazsınız...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Cemaati bile adını koymuyorsa başkalarına adına üniversite açmak hiç düşmez ki Cemaat Gülenin adını koyup müşteri kaçırmayalım diye koymadığını düşünüyorum .
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
heh... işte bunu diyorum tam olarak... biz nasıl ki inönüden rahatsızsak saidi nursi isminede tahammülü olmayan insanlar var... devlet dayatmamalı böyle birşeyi... |
||
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ama bende diyorumki, şuan bizim tahammülümüzün olmadığı istemediğimiz o isimler mevcut ve silinmiyecek devam edecek... böyleyken hakkı vardır diyorum. tahammül ederiz isteriz veya istemeyiz o bizim ideolojimiz düşüncelerimizden.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bizde statükocular gibi dayatmacımı olalım yani ?
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() dayatmamı
![]() yahu kimse dayatma filan yapmıyorki ben illa yapılsın diye birşeyde demiyorum. yapılabilirmi evet yapılabilir, inönü gibi ismini bile duymaya tahammül edemediğim o şahsiyet adına açılmışsa, açılabilir diyorum. kimse devlete bu konuda bi dayatma yapmaz bu bence 'ayıp' olur zaten. yapacaksa kendisi bunu düşünüp karar verip yapar. biz burda olabilitesini konuşuyoruz. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
yoksa 20 yıl sonra iktidara başka bir güç gelir ve bizi bülent ecevit,deniz baykal,kemal kılıçdaroğlu üniversitelerinde okutabilir... |
||
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
bizim için inönü neyse, 50 yıl sonraki gençlik için baykal kılıçdaroğluda odur... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|